130 شناور باری به آبادان بازگشت
مالکی زاده گفت: در دو سال گذشته 1200 شناور به هرمزگان و بوشهر مهاجرت کرده و تنها 30 لنج باقی مانده که با رایزنی های صورت گرفته 130 شناور بازگشت.
آقای کامبیز مالکی زاده گفت: ظرفیت اسمی بندر آبادان 2 میلیون تن است اما تاکنون به این میزان نرسیده ایم که بخشی از دلایل آن کرونا و بخشی دیگر سخت گیری کشور کویت است.
به گفته او متاسفانه یکی از معضلات در شهر آبادان اشتغال است به طوری که سخت گیری و قوانین ضد ونقیض در بین بنادر از جمله هرمزگان و بوشهر در تخصیص سوخت یارانه ای باعث شد که در دو سال گذشته 1200 شناور به هرمزگان و بوشهر مهاجرت کنندو تنها 30 لنج باقی بماند با رایزنی های صورت گرفته 130 شناور باری باگشت و در این حوزه اقدامات متعددی صورت گرفته است. تسهیلات مناسبی از سوی سازمان بنادر با درصدهای پایین در خصوص تسهیلات وجوه اداره شده برای تجدید ناوگان و رفتن به سمت شناورهای فلزی اختصاص یافته است.
مدیرکل بندر آبادان گفت: در دو سال گذشته مجوز صادرات دام بین 50 تا 700 هزار راس از بندر اروند کنار و چوئبده ارائه شده است.
او گفت: قیمت سوخت یارانه ای بین 28 تا 29 هزار تومان است که برای شناورهای باری به صرفه نیست اما سوخت یارانه ای با نرخ 300 تومان برای این شناورها در بندر آبادان تنها سالی یک بار است این در حالی است که برای شناورها در بندر بوشهر و هرمزگان سالی 4تا 6 بار است.
او گفت: میزان تخلیه و بارگیری در 9 ماه گذشته 110 هزار تن بوده است.
مالکی زاده از راه اندازی ترمینال مسافری خبر داد که قابلیت جابهجایی 75هزار مسافر را دارد و در حال مطالعه برای راه اندازی ترمینال مسافری بین المللی سفرهای دریایی در مسیر آبادان، کویت بحرین، قطر، امارات، مسقط هستیم.
او گفت: پای اسکله شرکت نفت آبادان بعد از 40 سال لایه روبی انجام شده است.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی