دوشنبه 15 بهمن 1403

15 روانشناس سمن دارالاکرام به زلزله زدگان گناوه خدمت رسانی می‌کنند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
15 روانشناس سمن دارالاکرام به زلزله زدگان گناوه خدمت رسانی می‌کنند

بوشهر - ایرنا - مدیر شعبه موسسه مردم نهاد دارالاکرام در استان بوشهر گفت: این موسسه با 15 دکترای روانشناسی آماده است به آسیب دیدگان از زلزله29 فروردین ماه گناوه به صورت رایگان و تلفنی خدمات روانشناسی و مشاوره‌ای ارائه دهد.

غلامحسین کروبی روز یکشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: در زمان حاضر 40 روانشناس و مددکار اجتماعی داوطلب با این موسسه مردم نهاد همکاری دارند و به دانش‌آموزان فاقد سرپرست موثر خدمات بالینی، تربیتی، مشاوره‌ای و هدایت تحصیلی خدمات ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه این موسسه مردم نهاد در سراسر کشور 6 هزار دانش‌آموز و خانواده آنها را مورد حمایت قرار داده است، گفت: در سطح استان بوشهر 200 دانش‌آموز در زمینه‌های بورسیه تحصیلی، خدمات روانشناسی، بهداشتی و درمانی و معیشتی مورد حمایت این موسسه قرار دارند و علاوه بر این برای به آموزش مهارت‌های فنی به سرپرست دانش‌آموز و خود او پس از اتمام دوره تحصیلی کمک می‌شود.

کروبی اضافه کرد: در این راستا دانش‌آموزان بر پایه شرایط و پایه تحصیلی به صورت ماهیانه از سوی حامیان کمک‌های مالی دریافت می‌کنند.

مدیر این موسسه خیریه در استان بوشهر گفت: در پی وقوع زلزله در گناوه و آسیب مالی به خانواده‌های روستایی این شهرستان، با اعزام تیمی از سوی این موسسه اقدام به شناسایی دانش آموزان فاقد سرپرست موثر در روستاهای این منطقه شد و در مرحله اول پنج خانواده با 10 دانش‌آموز که سرپرستی بر عهده مادر است در روستای زلزله زده شول گناوه مورد حمایت و بورسیه تحصیلی قرار گرفتند.

وی اضافه کرد: این روند برای تماس و هماهنگی با دهیاران و شورای اسلامی سایر روستاهای شهرستان گناوه به منظور حمایت دانش‌آموزان در جریان است.

کروبی عنوان کرد: موسسه دارالاکرام بخاطر وضعیت قرمز کرونایی آماده دریافت مدارک و اطلاعات دانش آموزان واجد شرایط از طریق واتساپ به شماره 09172391400 است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*