دوشنبه 8 تیر 1405

23 واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی استان مرکزی واگذار شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
23 واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی استان مرکزی واگذار شد

اراک - ایرنا - 23 واحد مسکن مددجویی همزمان با چهلمین سالگرد تاسیس سازمان بهزیستی روز یکشنبه به واجدان شرایط در استان مرکزی واگذار شد.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی در حاشیه این واگذاری که به صورت ویدیو کنفرانس انجام شد، گفت: این واحدها به صورت خودمالکی واگذار شده و پنج واحد مسکونی آن در قالب تفاهم نامه تامین مسکن خانوارهای دارای حداقل 2 عضو معلول، پیش‌بینی شده است.

زهرا امینی افزود: برای ساخت این واحدها متقاضیان از کمک بلا عوض 300 میلیون ریالی بهره‌مند شدند که 150 میلیون ریال آن را بنیاد مستضعفان، 100 میلیون ریال بهزیستی و 50 میلیون ریال هم توسط خیران پرداخت شده است.

وی اظهار داشت: 18 واحد مسکونی نیز که در سیل 98 دچار خسارت شدند به طور کامل ساخته و به متقاضیان تحویل شد.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: مسکن از ابتدایی‌ترین نیازهای بشری است و اصول 3، 31 و 43 قانون اساسی ضمن اینکه مسکن را حق مسلم هر فرد و خانواده ایرانی می‌داند، تأمین این حق به ویژه برای اقشار کم درآمد را نیز از وظایف دولت برشمرده است.

امینی افزود: 2هزار و 258 واحد مسکونی از ابتدای طرح نهضت مسکن توسط سازمان بهزیستی کشور به معلولان و مددجویان تحت پوشش این اداره کل واگذار شده است.

وی، گروه‌های مورد توجه بهزیستی برای داشتن مسکن را شامل، معلولان سرپرست خانوار، زنان سرپرست خانوار، خانوارهای دارای حداقل دو عضو معلول تحت تکفل، معلولان مجرد بالای 20 سال، زنان و دختران خود سرپرست بالای 35 سال، فرزندان ترخیص شده از مراکز شبانه روزی بهزیستی و بهبودیافتگان عنوان کرد.

در این آیین 2 هزار و 100 واحد مسکونی از طریق ویدئو کنفرانس در سطح کشور به بهره‌برداری رسید.

65 هزار توانجو در استان مرکزی از خدمات بهزیستی استفاده می‌کنند.

*س_برچسب‌ها_س*