230 میلیارد تومان پروژه سرمایهگذاری حوزه گردشگری در کرمانشاه اجرا میشود
کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه اعلام کرد: 24 طرح گردشگری با 230 میلیارد تومان سرمایهگذاری در هفتمین جلسه کمیته فنی سرمایهگذاری استان مورد بررسی و موافقت قرار گرفت.
به گزارش ایرنا؛ «محمدرضا سهیلی» روز شنبه در جلسه بررسی این طرحها، گفت: در این جلسه 29 طرح سرمایهگذاری در شهرستانهای کرمانشاه، پاوه، جوانرود، ثلاث باجانی، اسلامآباد و دالاهو مورد بررسی قرار گرفت که 24 مورد آن برای صدور موافقت اصولی مورد تایید قرار گرفت.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمانشاه در ادامه افزود: حجم سرمایهگذاری این پروژهها بالغ بر 230 میلیارد تومان است که 388 نفر اشتغال مستقیم برای آنها پیشبینی شده است.
سهیلی افزود: این طرحها شامل یک مجتمع بزرگ گردشگری، متل، هتل، سفرهخانه سنتی، اقامتگاه بومگردی، رستوران بینراهی، مجموعه اقامتی پذیرای، محوطه گردشگری و مراکز تفریحی و سرگرمی هستند.
وی تصریح کرد: امیدواریم با به سرانجام رسیدن این طرحها بخشی از نیاز استان در حوزه زیرساختهای گردشگری رفع و شاهد توسعه روز افزون گردشگری در استان باشیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه در ادامه با تاکید براینکه فرایند صدور موافقت اصولی و مجوزهای لازم در این ادارهکل در سریعترین زمان ممکن انجام میشود، گفت: انتظار میرود سایر دستگاههای مورد استعلام نیز با دید باز نسبت به توسعه استان در کوتاهترین زمان ممکن پاسخ استعلامات را بدهند که هرچه سریعتر شاهد صدور مجوز ایجاد و آغاز عملیات اجرایی ان پروژهها باشیم.
سهیلی با بیان اینکه طرحهای سرمایهگذاری با توجه به اهمیت ایجاد اشتغال برای استان باید در اولویت قرار گیرند، گفت: ایجاد طرحهای بزرگ در حوزه زیرساختهای تاسیسات و تفریحات گردشگری یکی از نیازهای اساسی استان است، امیدواریم سرمایهگذاران کلان در این زمینه ورود کنند.
وی تاکید کرد: گردشگری یکی از محورهای اصلی توسعه در استان کرمانشاه است و توجه به این حوزه اشتغالزایی زیادی را با کمترین سرمایهگذاری و کوتاهترین زمان ممکن به دنبال دارد.
به گزارش ایرنا؛ وجود چهار هزار و 200 اثر ثبت شده ملی، 2 اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اندحاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه 2 میلیون نفر جمعیت ساکن در 2 هزار و 595 روستا و 35 شهر دارد.