260 پایگاه جمع آوری نذر عید قربان در گلستان آماده فعالیت شد
![260 پایگاه جمع آوری نذر عید قربان در گلستان آماده فعالیت شد](https://img9.irna.ir/d/r2/2020/07/27/4/157262165.jpg)
گرگان - ایرنا - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان از آمادگی این نهاد برای جمع آوری نذر عید قربان با تشکیل 260 پایگاه در سطح استان از فردا سه شنبه خبر داد.
عیسی بابایی امروز در نشستی خبری اظهار داشت: از این تعداد 180 پایگاه در مراکز نیکوکاری، 60 پایگاه در میدانهای اصلی شهرها و بقیه در محل ادارات کمیته امداد استان گلستان مستقر و نذورات نقدی و دام زنده خیران را دریافت می کنند.
وی گفت: نیکوکاران در تهیه قربانی ویژه نیازمندان گلستان می توانند از طرح نذر سلامت با شماره گیر ی #1*017*8877* به حساب جاری 0111804689008 یا شماره کارت 6037991899970226 نزد بانک ملی به نام کمیته امداد امام خمینی (ره) کمک نقدی خود را واریز کنند.
بابایی بیان کرد: برآورد می شود خیرین استان گلستان گوشت قربانی به ارزش 250 میلیارد ریال در اختیار کمیته امداد استان برای توزیع میان خانوارهای زیر پوشش قرار دهند.
به گفته وی کمیته امداد گلستان 80 هزار و 236 خانوار با 145 هزار نفر جمعیت را تحت حمایت خود دارد که معادل 15 درصد جمعیت استان است.
طبق آمار کمیته امداد، خیران گلستان، فارس و سیستان و بلوچستان جزو استان های برتر در اهدای گوشت نذری در روز عید قربان به خانواده های نیازمند هستند. امسال 10 مردادماه مصادف با 10 ذی الحجه، روز عید قربان است.
* ارایه 3600 فقره تسهیلات اشتغال به مددجویان کمیته امداد گلستان
رییس اداره طرح های اشتغال کمیته امداد گلستان نیز گفت: امسال تعهد این اداره کل ارایه سه هزار و 600 فقره تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد چهار درصد به مددجویان واجد شرایط به منظور ایجاد فرصت شغلی است.
سید اسلام رادحسینی افزود: آندسته از کارفرمایانی که مددجویان این نهاد را جذب کار کنند، از تسهیلات ارزان قیمت به ازای هر نفر 500 میلیون ریال و تا سقف 20 میلیارد ریال برخوردار می شوند.
وی بیان کرد: علاوه بر این اگر کارفرمایی مددجوی این نهاد را مشغول کار کند، کمیته امداد در قبال آن بیمه فرد را در مناطق عادی تا دو سال و در مناطق محروم سه سال و بعضا تا چهار سال پرداخت می کند.
راد حسینی، راه اندازی استانی مجمع خیرین کارآفرین در کمیته امداد گلستان، شناسایی طرح های دانش بنیان با همکاری جهادکشاورزی و سایر مراکزآموزشی برای اشتغال مددجویان، استفاده از ظرفیت کارآفرینان حرفه ای استان در رونق کسب و کار مددجویان را از جمله برنامه های شاخص معاونت اشتغال کمیته امداد استان در سال جاری عنوان کرد.
به گفته وی سال قبل کمیته امداد گلستان برای چهار هزار و 510 مددجوی استان تسهیلات اشتغال جذب و پرداخت کرد.
کرونا 4500 خانوار نیازمند را درگلستان زیر پوشش کمیته امداد برد
همچنین معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد گلستان گفت: شیوع ویروس کرونا باعث شد تا حدود چهار هزار و 500 خانوار نیازمند از اقشار مختلف این استان در قالب تبصره 14 زیر پوشش خدمات کمیته امداد قرار گیرند.
محمد صفر پور افزود: از این تعداد آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا سه هزار خانوار در اسفند ماه 98 و بقیه در سال جاری تحت حمایت قرار گرفتند.
در دوره شیوع کرونا افزون بر 166 میلیارد و 600 میلیون ریال شامل بسته های معیشتی و سایر اقلام موردنیاز بهداشتی میان خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد گلستان توزیع شد.
براساس گزارش کمیته امداد، اکنون برای حمایت بیشتر از خانوارهای تحت حمایت در گلستان و با همکاری سایر دستگاه های مرتبط سامانه سخا (خیر و احسان) راه اندازی شده تا توزیع کمک ها در دوره کرونا میان خانوارهای نیازمند به درستی مدیریت و توزیع شود.
*س_برچسبها_س*