سه‌شنبه 6 مرداد 1405

270 نفر از کارکنان بیمارستان بی بی حکیمه واکسن کرونا را دریافت کردند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
270 نفر از کارکنان بیمارستان بی بی حکیمه واکسن کرونا را دریافت کردند

یاسوج - ایرنا - معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: واکسن کرونا به 270 نفر از کارکنان درمان بیمارستان تخصصی مادر و کودک بی بی حکیمه گچساران تزریق شد.

عباس باشتی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تاکنون سه مرحله واکسن کرونا در بیمارستان بی بی حکیمه گچساران برای کادر درمان در بخش‌های ویژه مثل آی سی یو و اورژانس تزریق شده است و امروز در مرحله چهارم کادر درمانی که واکسن دریافت نکرده بودند نیز واکسن تزریق شد.

وی افزود: تمامی کارکنان، پزشکان متخصص، پرستاران بخش کرونا، آی سی یو و سی سی یو در گچساران علیه بیماری کرونا واکسینه شدند. معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گچساران بیان کرد: یک هزار و 793 دوز واکسنی که از معاونت بهداشتی استان برای شهرستان دریافت که تا کنون یک هزار و 569 دوز آن برای کارکنان بهداشت و درمان، اورژانس و نظام پزشکی شهرستان گچساران تزریق شده است.

باشتی عنوان کرد: در بیمارستان بی بی حکیمه گچساران برای کارکنان درمان از واکسن آسترازنکا ساخت کره جنوبی استفاده می شود. وی ابراز اشت: این واکسن دومرحله ای است و امروز مرحله اول آن تزریق شد.

در شهرستان گچساران 6مرحله واکسیناسیون کرونا انجام شده است.

تاکنون 13 هزار و 546 دوز واکسن وارد کهگیلویه و بویراحمد شده که از این میزان هفت هزار و 207 دوز آن تزریق شده است.

کار واکسیناسیون کادر بهداشت و درمان و مابقی گروه های هدف در دست انجام است و طبق سند ملی به گروه های مشخص شده واکسن تزریق می شود.

*س_برچسب‌ها_س*