دوشنبه 3 آذر 1404

3 مرد لالیگایی؛ دستیاران جدید خمس در تراکتور

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
3 مرد لالیگایی؛ دستیاران جدید خمس در تراکتور

خولیو لوئیس مونیوس سالدانیا نیز به عنوان مربی بدنساز، همواره عضوی از کادرفنی پاکو خمس بوده و در تیم‌هایی نظیر لاس پالماس، رایو وایکانو و... سابقه فعالیت دارد.

پاکو خمس سه دستیار اسپانیایی را به کادر فنی‌اش در تراکتور اضافه کرد.

به گزارش ایسنا، پاکو خمس و تراکتور در حال آماده‌سازی برای شروع فصل جدید هستند و بعد از قطعی شدن چهار بازیکن جدید و ملی‌پوش از جمله شجاع خلیل‌زاده و حسن پورحمیدی در تراکتور، اکنون پاکو خمس سه دستیار اسپانیایی را هم به کادرفنی تیمش افزوده است.

خوآن لونا اسلاوا یکی از دستیاران پاکو خمس در تراکتور خواهد بود. این مربی پیش از این در تیم‌های کوردوبا، لاس پالماس، اسپورتینگ خیخون، کروز آزول، رایو وایکانو و ایبیزا دستیار پاکو خمز بود.

خولیو لوئیس مونیوس سالدانیا نیز به عنوان مربی بدنساز، همواره عضوی از کادرفنی پاکو خمس بوده و در تیم‌هایی نظیر لاس پالماس، رایو وایکانو و... سابقه فعالیت دارد.

همچنین خورخه رامیرس فرناندس به عنوان مربی دروازه‌بانان، پیش از این سابقه همکاری با خمس را در باشگاه‌های کوردوبا، گرانادا، کروز آسول، لاس پالماس، رایو وایکانو و ایبیزا دارد.

خوآکین گیل که فصل گذشته نیز در جمع کادرفنی حضور داشت، همچنان به‌عنوان یکی از دستیاران خمس فعالیت می‌کند.

محمد نصرتی نیز به‌عنوان عضو ایرانی کادرفنی تراکتور در کنار پاکو خمس حضور دارد.

از میان اخبار

پایان ماستمالی در استقلال؟

استقلال در آستانه خنثی‌کردن بمب پرسپولیس

(عکس) اتفاق عجیب، ولی جالب در بازی والیبال ایران و هلند

کولاک تراکتور ادامه دارد؛ این بار خرید مهاجم استقلال