37 تخت ویژه به ظرفیت بیمارستانهای استان بوشهر افزوده شد
بوشهر - ایرنا - دبیرستاد استانی مقابله با کرونا در استان بوشهر گفت: با کمک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شورای راهبردی پتروشیمیهای منطقه پارس 37 تخت مراقبتهای ویژه به ظرفیت بیمارستانهای این استان شد.
دکتر سعید کشمیری روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: از این شمار 25 تخت از محل کمکهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و 12 تخت نیز از محل کمک شورای راهبردی پتروشیمیها منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به بیمارستانهای شهرستان های جنوب استان بوشهر اهدا شدهاست.
وی با اشاره به اینکه برای تهیه تختهای ویژه تاکنون وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی پنج میلیارد تومان برای استان بوشهر تامین اعتبار کردهاست ادامه داد: با افزایش این تختها شمار تختهای ویژه بیمارستانی در این استان 30 درصد افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر در باره دستگاه اکسیژن ساز بیان کرد: در زمان حاضر سه دستگاه اکسیژن ساز وارد این استان شد و در حال نصب است و بزودی سه دستگاه اکسیژن ساز دیگر نیز وارد این استان میشود.
کشمیری ادامه داد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون سه میلیارد تومان اعتبار برای تامین اکسیژن ساز پرداخت کردهاست هرچند برای از برطرف کردن کل نیاز بیمارستانهای استان به اکسیژن ساز به کمک استان نیاز است.
وی یادآور شد: افزون براین تاکنون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کمکهای قابل توجهی درزمینه تامین وسایل حفاظتی و سایر وسایل مصرفی در زمینه مقابله با بیماری کرونا به استان بوشهر کمک کردهاست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: با توجه به خستگی کادر پرستاری تاکنون از محل مجوزهای صادر شده بیش از 100 نفر نیروی کمک پرستار و پرستار دعوت به کار شدهاند.
کشمیری در باره تامین مالی بیمارستان شهدای هستهای بوشهر گفت: در زمان حاضر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان انرژی اتمی و استانداری بوشهر هر کدام 10 میلیارد تومان کمک مالی به دانشگاه برای سرعت بخشی در روند احداث این بیمارستان کردهاند که با توجه به پیشرفت 80 تا 90 درصدی این پروژه انتظار میرود تا آغاز فصل پائیز به عنوان مرکز بیماری کرونا تا پایان همه گیری این بیماری مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
وی یادآور شد: یکی از برنامههای اصلی دانشگاه علوم پزشکی تنظیم برنامه واکسیناسیون آنفلوآنزا برای شهریور ماه است که در حال آماده سازی زمینه اجرای این برنامه برای همه افراد واجد شرایط و آسیب پذیری که باید واکسینه شوند هستیم.
دبیرستاد استانی مقابله با کرونا در استان بوشهر گفت: جمعیت هلال احمر در سطح کشور یک میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تاکنون وارد و تعهد کرده هر تعداد واکسن مورد نیاز را تامین کند و بخشی از واکسن مورد نیاز را دانشگاهها و بخشی را نیز بخش خصوصی تامین میکند.
وی در باره آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان بوشهر گفت: با توجه به اعمال محدودیتها کاهش ابتلا به بیماری کرونا در استان بوشهر دیده میشود اما کاهش بستری وجود ندارد و این زنگ خطری است که هر رفتاری در این رمان تاثیر خود را 2 هفته بعد نشان میدهد.
کشمیری افزود: اگر محدودیتها و مسائلی که توصیه میشود توسط مردم جدی گرفته شود یا مورد بیتوجهی قرار گیرد تاثیر آن را به صورت کاهش و یا افزایش بستری و مرگ و میر در 2 هفته بعد خواهیم دید.
وی ادامه داد: تعداد بستری در چند روز گذشته ثابت مانده و حالت انفجاری نداشته و برای اینکه این تعداد بستری کاهش چشمگیر داشته باشد منتظر تغییر رفتار مردم و توجه بیشتر به استفاده از ماسک، رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و حضور نیافتن در تجمعها هستیم.
دبیرستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر گفت: تعداد موارد مثبت در استان بوشهر تاکنون هفت هزار و 174 نفر است که در زمان حاضر 334 نفر بستری و از این شمار 164 نفر مثبت قطعی و مابقی مشکوک هستند.
وی یادآور شد: شمار جان باختگان ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در استان بوشهر تاکنون 195 نفر است که 12 نفر از آنها مربوط به امروز هستند هرچند همه این افراد مربوط به 24 ساعت گذشته نبوده و تعدادی از آنها در روزهای گذشته فوت شدهاند که امروز نتیجه آزمایش آنها اعلام شدهاست و در بین آنها یک نوزاد 23 روزه و مابقی در رده سنی 38 تا 82 سال هستند.
کشمیری گفت: در زمان حاضر 51 مورد در بخشهای مراقبتهای ویژه بستری هستند که از این تعداد 35 مورد با کمک دستگاه نفس میکشند.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*