40هزار مشترک تهرانی پاداش خوشمصرفی آب میگیرند
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: از یکمیلیون و 100هزار قبض صادرشده، 40هزار قبض (معادل سهدرصد مشترکان) خوشمصرف شده اند و پاداش دریافت خواهند کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا بختیاری، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اظهار داشت: مشترکان پرمصرفی که مصارفشان را به خط الگو و یا زیر الگو رسانده باشند به ازای هر متر مکعب 3662 تومان پاداش دریافت میکنند و این پاداش خوشمصرفی در قبض ماه آیندهشان اعمال خواهد شد.
بختیاری با بیان اینکه طرح پاداش مشترکان خوشمصرف آب به دستور وزیر نیرو اجرا شده است، گفت: آببهای مشترکانی که کمتر از پنج متر مکعب در ماه مصرف آب داشته باشند رایگان خواهد بود.
سرانه مصرف آب هر ایرانی به 203 لیتر در روز رسیدبر اساس این گازرش، الگوی مصرف ماهانه آب در تهران 14 متر مکعب برای هر خانوار (سهونیم نفر) تعیین شده است.
مشترکانی که ماهانه 14 مترمکعب و کمتر آب مصرف کنند «خوشمصرف»، آن دسته از مشترکان که بین 14 تا 28 مترمکعب یعنی تا دو برابر الگو مصرف کنند، «پرمصرف» و مشترکانی که بیش از دو برابر الگو مصرف کنند «بدمصرف» هستند.