40 کیلوگرم تریاک در کرمانشاه کشف شد
کرمانشاه - ایرنا - فرمانده انتظامی کرمانشاه، از انهدام یک باند قاچاق موادمخدر در این شهرستان و کشف 40 کیلوگرم تریاک خبر داد.
سرهنگ «حسین براری» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پس از اطلاع ماموران پلیس مبنی بر فعالیت یک باند قاچاق مواد مخدر، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گفت.
وی ادامه داد: ماموران پاسگاه قزانچی با انجام تحقیقات گسترده موفق به شناسایی مخفیگاه اعضای باند شده و پس از هماهنگی با مقام قضایی در عملیاتی حساب شده هر سه عضو آن را دستگیر کردند.
سرهنگ براری تصریح کرد: در بازرسی های انجام شده نیز 40 کیلوگرم تیاک بسته بندی شده که برای عرضه و توزیع اماده شده بود، کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه همچنین با اشاره به اجرای 40 طرح پاکسازی مناطق آلوده در شهریور امسال، گفت: حاصل اجرای این طرح ها کشف 52 کیلوگرم انواع موادمخدر بود.
وی در پایان دستگیری 30 نفر از عوامل تهیه و توزیع موادمخدر و جمع آوری 187 معتاد متجاهر را از دیگر اقدامات انجام گرفته برشمرد.
*س_برچسبها_س*