دوشنبه 24 شهریور 1404

400 واحد صنفی در جنوب کرمان پلمب شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
400 واحد صنفی در جنوب کرمان پلمب شد

جیرفت - ایرنا - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان گفت: بازرسان ویژه کرونا طی 6 ماه گذشته 400 واحد صنفی متخلف این منطقه را پلمب کردند.

مسلم مروجی فرد شامگاه یکشنبه با اعلام این خبر به رسانه‌ها گفت: این برخوردهای قانونی در راستای پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس، توسط گشت‌های ویژه کرونا رقم خورده است.

وی در همین راستا از بازرسی 15 هزار واحد صنعتی، معدنی و اصناف هفت شهرستان جنوبی استان کرمان خبر داد و افزود: این بازرسی‌ها در راستای اجرای وظایف محوله به سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت در خصوص نظارت بر واحدهای زیرمجموعه برای جلوگیری از شیوع کرونا انجام شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان با بیان اینکه بیش از سه هزار واحد صنفی جنوب کرمان تذکر شفاهی دریافت کردند، اظهار داشت: یکهزار و 300 واحد صنفی نیز در خصوص رعایت نکردن شیوه‌نامه های بهداشتی در خصوص مبارزه با ویروس کرونا، تذکر کتبی دریافت کردند.

مروجی بیشترین تخلفات واحدهای صنفی جنوب کرمان را رعایت نکردن فاصله 2 متری، مهیا نکردن امکانات ضدعفونی برای مشتریان، نبود وجود تهویه کافی و مداوم در محیط کار و ارائه خدمات به افراد بدون ماسک و همچنین دریافت نکردن کد ثبت‌نام در سامانه سلامت اعلام کرد.

وی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط اصناف جنوب کرمان تاکید کرد و از نظارت مستمر صنوف مختلف در راستای اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی خبر داد.

سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان مستقل از مرکز استان، هفت شهرستان با جمعیت یک میلیون نفر را تحت پوشش دارد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*