468 طرح صنعتی و معدنی با سرمایه گذاری 62 هزار و 600 میلیارد تومان در دهه فجر افتتاح می شود

تهران - ایرنا - معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در دهه فجر امسال 468 طرح صنعتی و معدنی با مجموع سرمایهگذاری حدود 62 هزار و 600 میلیارد تومان در سراسر کشور به بهره برداری می رسد.
به گزارش شاتا، سید مهدی نیازی با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افزود: با راه اندازی این تعداد واحد صنعتی و معدنی، اشتغالزایی برای بیشاز 22 هزار و 800 نفر ایجاد می شود و بهرهبرداری از آنها توسعه اقتصادی کشور و ایجاد فرصتهای شغلی پایدار را بههمراه خواهدداشت.
وی افزود: از این تعداد 172 واحد صنعتی و معدنی بزرگ و ملی بوده که با مجموع سرمایهگذاری حدود 60 هزار میلیارد تومان واشتغالزایی مستقیم برای 17 هزار نفر آماده بهره برداری با حضور مقام های عالی رتبه کشور است.
نیازی یاداورشد که بیشتر این طرح های بزرگ در استان های آذربایجان شرقی، یزد، البرز و خراسان رضوی است.
معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین گفت: از تعداد کل پروژهای آماده افتتاح نیز تعداد 296 واحد کوچک و متوسط با مجموع سرمایهگذاری حدود 2600 میلیارد تومان و اشتغالزایی حدود 5800 نفر نیز آماده افتتاح شده که با حضور مقامات استانی افتتاح خواهد شد.