پنج‌شنبه 19 شهریور 1405

500 میلیارد تومان برای راه‌اندازی 12 واحد تولیدی مهریز هزینه شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
500 میلیارد تومان برای راه‌اندازی 12 واحد تولیدی مهریز هزینه شد

یزد - ایرنا - رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهریز گفت: از ابتدای سال 1399 تاکنون و با توجه به شعار جهش تولید از سوی مقام معظظم رهبری در پیام نوروزی معظم له، 500 میلیارد تومان صرف راه‌اندازی 12 واحد تولیدی و صنعتی جدید در این شهرستان شده است.

امیرعباس دهقانی‌زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشتر این واحدها در عرصه تولید کاشی و سرامیک با اشتغالزایی 600 نفر در شهرک سنگ و برخی مناطق شهرستان بر اساس مقررات زیست محیطی فعالیت دارد.

وی بدون اشاره به ظرفیت این واحدها ادامه داد: موقعیت خاص مهریز به خاطر قرار گرفتن در کنار جاده اصلی شمال - جنوب کشور در استان یزد و داشتن زیرساخت‌های لازم موجب استقبال بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در این منطقه شده است.

هم اکنون یک‌هزار و 162 کارگاه کوچک و بزرگ با حضور 9 هزار و 746 نفر در این شهرستان فعال است و در شهرک‌های صنعتی شهید چمران، 196 هکتاری، هرفته، ناحیه صنعتی بهادران و شهرک سنگ و یزد مهر افزون بر چهار هزار نفر اشتغال دارند.

با توجه به سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی سهم 25 درصد برای تعاونی‌ها در اقتصاد ایران تا پایان برنامه ششم توسعه پیش بینی شده است.

مطابق قانون اساسی فعالیت اقتصادی ایران متشکل از بخش‌های دولتی، خصوصی و تعاونی است که در حال حاضر بیشترین (حدود 75 درصد) فعالیت در اختیار بخش دولتی است و سهم بخش تعاون تا پایان برنامه توسعه ششم باید به 25 درصد برسد که سهم کنونی با این عدد تا حدود زیادی فاصله زیاد دارد.

مرکز این شهرستان 55 هزار نفری در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*