دوشنبه 22 بهمن 1403

58 هزار و 930 نفر در حوزه انتخابیه غرب گلستان رای دادند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
58 هزار و 930 نفر در حوزه انتخابیه غرب گلستان رای دادند

گرگان - ایرنا - معاون سیاسی استاندار و رییس ستاد انتخابات گلستان گفت: در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه غرب گلستان 58 هزار و 930 نفر معادل 29.65 درصد واجدان شرایط در انتخابات شرکت کردند.

عبدالرضا چراغعلی شامگاه جمعه در ستاد انتخابات گلستان به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در کردکوی 4 هزار و 669 برگه اخذ رای، در بندرگز 3 هزار و 439 تعرفه، در بندرترکمن 27 هزار و 206 برگه اخذ رای و در گمیشان 23 هزار و 616 تعرفه مصرف شد.

در مرحله اول انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی 118 هزار و 737 نفر در انتخابات حوزه غرب گلستان شرکت کرده بودند.

رییس ستاد انتخابات گلستان گفت که شمارش آرا در حال انجام است و نتایج انتخابات پس از تایید نهایی از سوی وزارت کشور اعلام خواهد شد.

وی بیان کرد: بر اساس اطلاعات و آمار بررسی شده، در این دور از انتخابات 51 درصد زنان و 49 درصد مردان مشارکت داشتند و سن 27 درصد شرکت کنندگان بین 25 تا 45 سال بود.

چراغعلی اضافه کرد: همچنین 25 نفر از شرکت کنندگان بین 85 تا 94 سال سن داشتند و مسن‌ترین رای دهنده هم پیرمرد 95 ساله بندرترکمنی بود.

وی یادآور شد: در این دوره از انتخابات در حوزه غرب گلستان 198 هزار و 712 نفر واجد شرایط بودند.

به گزارش ایرنا در پایان انتخابات دور اول حوزه انتخابیه غرب گلستان شامل شهرهای کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و گمیشان، عبدالجلال ایری 21 هزار و 183 رای و رجب‌محمد آبادی 14 هزار و 983 رای به دست آوردند و بدلیل کسب نکردن اکثریت آرا، انتخابات به دور دوم کشیده شد.

استان گلستان با 6 حوزه انتخابیه اصلی هفت نماینده در مجلس شورای اسلامی شامل 2 نفر از حوزه انتخابیه گرگان و آق قلا، یک نفر از رامیان و آزادشهر، یک نفر علی‌آباد، یک نفر از کردکوی، بندرترکمن، گمیشان و بندرگز، یک نفر از گنبدکاووس و یک نفر از مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه‌تپه دارد. در انتخابات دوم اسفند پارسال 129 کاندیدا برای کسب هفت کرسی در 6 حوزه انتخابیه گلستان خود را در معرض ارزیابی و انتخاب یک میلیون و 330 هزار واجد شرایط رای دادن قرار دادند که 71 هزار نفر از رای دهندگان رای اولی بودند. دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی امروز جمعه 21 شهریور برگزار شد. استان گلستان حدود 1.9 میلیون نفر جمعیت دارد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*