61 درصد مصدومان چهارشنبه سوری تهران افراد 11 تا 20 سال
سخنگوی کمیته چهارشنبه پایان سال مرکز اورژانس تهران گفت: 61 درصد مصدومان حوادث چهارشنبه سوری در تهران افراد 11 تا 20 سال هستند و بیشترین آمار به تفکیک سن در این گروه است.
به گزارش مشرق، سعید مهرسروش شامگاه سهشنبه در جمع خبرنگاران افزود: همچنین افراد 21 تا 30 سال 14درصد مصدومان حوادث چهارشنبه سوری را تشکیل می دهند که دیگر گروههای سنی از مصدومان این حوادث به شمار میروند.
وی تصریح کرد: از ساعت هشت صبح امروز تعداد کل مصدومان و جانباختگان حوادث چهارشنبه سوری 26 نفر هستند که 14 نفر به بیمارستان منتقل و 11 نفر در محل درمان شدند و یک نفر جان خود را از دست داد.
مهرسروش اظهار داشت: از ابتدای اسفندماه تا ساعت 20 امروز سهشنبه در مجموع 52 نفر مصدوم شدند که 28 نفر به بیمارستان منتقل و 23 نفر در محل درمان شدند.
سخنگوی کمیته چهارشنبه پایان سال مرکز اورژانس تهران خاطرنشان کرد: 10 درصد از مصدومان حوادث چهارشنبه سوری امسال را بانوان و 90 درصد را مردان تشکیل میدهند که البته گروه سنی زیر 30 سال بالاترین آمار مصدومان را به خود اختصاص داده است.
مهرسروش در خصوص بیشترین آسیبهای چشمی ادامه داد: از مجموع افرادآسیب دیده در حوادث چهارشنبه سوری، 24 درصد آسیب چشمی، 33 درصد سوختگی است و انواع تروما که بر اثر انفجار ایجاد شده نیز43 درصد این حوادث است.
انفجار ترقه در دست یک نوجوان در کیانشهر تهران
سیدجلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران نیز از انفجار ترقه در دست پسری نوجوان در منطقه کیانشهر خبر داد و گفت: ساعت 20:19 امشب این حادثه در کیانشهر، شهرک جمهوری به سامانه 125 اعلام و در مدت زمان سه دقیقه ماموران ایستگاه شماره 121 به محل حادثه رسیدند.
وی با بیان اینکه این فرد با مصدومیت از ناحیه دست و صورت دچار مصدومیت تحویل عوامل اورژانس شد افزود: تا حوالی ساعت 21 امشب در حوادث چهارشنبه سوری پایتخت مورد فوتی گزارش نشده است.
منبع: ایرنا