62 نفر دیگر از مبتلایان کرونا در ایران جان باختند
تهران - ایرنا - رئیس مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون 124 هزار و 603 نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت 62 نفر در 24 ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به 7 هزار و 119 رسید.
کیانوش جهانپور روز سه شنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از آن در کشور افزود: در 24 ساعت گذشته تا ظهر امروز (30 اردیبهشت) بر اساس گزارش آزمایشگاه ها و دانشگاههای علوم پزشکی دو هزار و 111 بیمار جدید مبتلا به کووید -19 در کشور شناسایی شد که از بین مبتلایان جدید، 424 مورد بستری و هزار و 687 مورد سرپایی هستند و با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران مبتلا به کووید - 19 در کشور به 124 هزار و 603 نفر رسید.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ادامه داد: روند نزولی فوت ناشی از بیماری کووید -19 ادامه دارد و در طول 24 ساعت گذشته 62 بیمار دیگر مبتلا به کووید -19 در کشور جان خود را از دست دادند و از زمان شیوع این بیماری در کشور تاکنون 7 هزار و 119 نفر جان خود را از دست داده اند.
جهانپور بیان کرد: بر اساس این گزارش ها تاکنون 97 هزار و 173 نفر از بیماران مبتلا به کووید - 19 در کشور بهبودیافته و از بیمارستان ترخیص شده اند. 2698 نفر از این بیماران نیز در وضعیت شدید این بیماری و به نوعی بحرانی تحت مراقبت قرار دارند که امیدواریم شفا پیدا کنند.
وی گفت: تاکنون 716 هزار و 176 آزمایش آزمایش تشخیص کووید - 19 در 126 آزمایشگاه کشور انجام شده است.
جهانپور افزود: در 10 استان مورد فوتی نداشتیم در شش استان فقط یک مورد فوتی داشتیم فعلا فقط استان خوزستان در وضعیت قرمز است. رعایت اصول بهداشتی توسط مردم و شناسایی زودهنگام بیماران و اقدامات مداخله ای شاهد این مدعاست که وضعیت پایداری را در کشور داریم. تداوم این وضعیت نیازمند رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پرهیز از سفرهای غیر ضروری است و با همکاری مردم ترددهای غیر ضرور در روزهای پیش رو نخواهیم داشت.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*