آتش زدن ادارات دولتی در مورموری
فرماندار آبدانان: اغتشاشاگران در مورموری ادارات دولتی را به آتش کشیدند. این افراد که تعدادشان بالغ بر 150 نفر بود با استفاده از مواد آتش زا قسمت هایی از ساختمان بخشداری، شهرداری، بانک های عامل، جهاد کشاورزی و اداره پست مورموری را به آتش کشیدند.
فرماندار آبدانان گفت: تعدادی از ادارات دولتی و نهادهای انقلابی در مرکز بخش کلات مورموری این شهرستان مورد تعرض اغتشاشگران قرار گرفتند.
یدالله حاتمی اظهار داشت: شامگاه امروز جمعی از اغتشاشگران با تجمع غیرقانونی در خیابان های شهر مورموری و سردادن شعارهای نامتعارف به اماکن عمومی و ادارات دولتی حمله کردند.
وی افزود: این افراد که تعدادشان بالغ بر 150 نفر بود با استفاده از مواد آتش زا قسمت هایی از ساختمان بخشداری، شهرداری، بانک های عامل، جهاد کشاورزی و اداره پست مورموری را به آتش کشیدند.
وی اضافه کرد؛ نیروهای امنیتی و انتظامی به منطقه اعزام و هم اکنون آرامش و امنیت نسبی در شهر مورموری برقرار است.
هم اکنون دیگران می خوانند-
اولین فیلم از لحظه حادثه تیراندازی در ایذه
-
روزگار وزیر روحانی که به او گفتند: خودتان دانید و مملکتتان + تصاویر
-
مشمولان جدید واریز یارانه اعلام شدند
-
بوسه کشتیگیر ایرانی در مسابقات جهانی جنجال بهپا کرد + عکس
-
جزئیات تازه درباره جان باختن 3 نفر در اعتراضات سمیرم | 25 آبان در خانه اصفهان چه گذشت؟
-
ماجرای جنجالی جوان کشتهشده در تهران | «حمیدرضا روحی» معترض خیابانی که سابقه عضویت بسیج هم داشت!
-
روایتی دیگر از ماجرای «کیان پیرفلک» و خانوادهاش | عموی کیان چه میگوید؟