شنبه 29 دی 1403

آخرین دستور شهید رئیسی برای وزارت آموزش و پرورش چه بود؟

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
آخرین دستور شهید رئیسی برای وزارت آموزش و پرورش چه بود؟

وزیر آموزش و پرورش از تنظیم لایحه‌ای با هدف ارتقای کیفیت آموزش و پرورش در مدارس دولتی طبق آخرین دستورات و تاکیدات رئیس جمهور شهید خبر داد.

- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، رضا مراد‌صحرایی صبح امروز در اجلاس روسا و شورای معاونان و مدیران آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار داشت: شهید عزیز ما آیت‌الله رئیسی اخلاق را به سیاست بر‌گرداند و از حاشیه‌ها به طور جدی پرهیز می‌کرد؛ شهید جمهور عزیز، دولت را به برمردم برگرداند و اعتبار دولتش را بر مبنای خدمت به مردم گذاشت‌؛ قریب به 70 سفر استانی در این سه سال در همین راستا بود.

وی افزود: شهید جمهور خدمت بی‌منت را یک فرهنگ کرد و معتقد بود ما هر کاری برای مردم کنیم وظیفه‌مان است، ادبیات خدمت در راه خدا برای مردم را به سپهر سیاسی کشور باز گرداند؛ رویکرد ما کماکان تحول در چارچوب تعامل است و با تکیه بر ظرفیت‌های درونی از امکانات بیرونی هم کمک خواهیم گرفت.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همه مسائل آموزش و پرورش مهم است خصوصا سند تحول بنیادین؛ تاکید کرد: دولت شهید جمهور مرجعیت را به مدرسه برگرداند، تصویب نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و الگوی مدارس تراز سند تحول و دیگر فعالیت‌ها در حوزه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با همت شهید جمهور در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در باره سند تحول انجام گرفت.

صحرایی خاطرنشان کرد: توسعه در مسیر تعلیم و تربیت شکل می‌گیرد، بنابراین برای تحقق گام دوم انقلاب توجه به مدرسه الزامی است؛ فعال کردن ظرفیت‌های ناشی از مولدسازی و اهتمام به کاهش تراکم کلاس‌های درس از اقدامات مهمی بود که در دولت شهید جمهور تحقق یافت.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: از مهم‌ترین اولویت‌های رئیس جمهور در دستگاه آموزش و پرورش، ارتقای سطح آموزش و پرورش به خصوص مدارس دولتی بود و به همین منظور با هماهنگی ایشان لایحه‌ای با عنوان تقویت مدارس دولتی تنظیم شد که هد‌ف اصلی این لایحه، ارتقای کیفیت آموزش و پرورش در مدارس دولتی است که یکی از دستاوردهای اساسی و بنیادی در دولت سیزدهم به شمار می‌آید.

رونمایی از سند توسعه مهارتی در شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی

محمود رضایی، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان رضوی از رونمایی سند توسعه مهارتی در شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی به زودی خبر داد.

رضایی از جذب 47.74 درصدی دانش آموزان استان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش و رشد 5درصدی آن خبر داد و گفت: از 114 هزار هنرجو باید به 173 هزار هنرجو برسیم که با سند توسعه مهارتی انجام می شود.

وی تاکیدکرد: با وجود استخدام نیروهای جدید، تغییر در ارزشیابی دانش آموزان و بازنشستگی همکاران توانمندسازی نیروهای انسانی جدید می تواند بسیار راهگشا باشد و اگر اعتبارات کیفیت بخشی به توانمندسازی نیروی انسانی از تابستان واگذار شود بهتر می توان از آن زمان بهره برد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: توانمندسازی نیروی انسانی مهم ترین ابزار هر سازمانی می باشد و باعث تشویق و ایجاد رقابت بین اعضای سازمان و تسریع در پیشرفت نیل به اهداف غایی سازمان را در پی دارد.

تقی پور، رئیس امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی نیز اظهارداشت: نگاه ویژه وزارت آموزش و پرورش به دانشگاه فرهنگیان به خصوص در ایجاد آزمون ورود به دانشگاه فرهنگیان و رشته خاص در هویت بخشی به دانشگاه فرهنگیان بسیار موثر بود و جای تقدیر دارد.

وی ادامه داد: توجه ویژه مقام معظم رهبری به دانشگاه فرهنگیان که فرمودند باید همه کمک کنند تا دانشگاه فرهنگیان از لحاظ کمی و کیفی خود را ارتقا دهد آنچنان که باید اجرایی نشده است.

رئیس امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی بیان کرد: 98 پردیس دانشگاه فرهنگیان در سراسر کشور وجود یک مرکز رفاهی مناسب در خراسان رضوی و مشهد را با توجه به مسئله مهم زیارت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) می طلبد و این از ضروریات بسیار مهم دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی است.

تقی پور افزود: درخواست داریم یک بسته تشویقی برای دانشجویان متاهل دانشگاه فرهنگیان اختصاص یابد، ما از8 هزار دانشجو 1000 دانشجوی متاهل داریم که هیچ خدماتی از دانشگاه دریافت نکرده اند.

 تاثیر کانون‌های سیار پرورشی فکری کودکان و نوجوانان قابل توجه است

محمدمهدی حسین پور، مدیرکل کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی نیز اظهارداشت: در سنوات گذشته توجه خاصی به کانون های پرورش فکری کودکان و نوجوانان نمی شد، اما در حال حاضر نگاه، تاکید و توجه خوبی به این کانون ها می‌شود که این امر بسیار اثرگذار است

مدیرکل کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی افزود: در حوزه انگیزشی وضعیت مربی مسئولان کانون ها در سطح پایینی قرار دارد و نیازمند توجه جدی به این حوزه است.

وی ادامه داد: ما با استخدام 20 درصد نیروهای کانون در آموزش و پرورش، مربیان زیادی را از دست داده ایم و باعث تعطیلی 3 مرکز سیار ما شده است و کانون های سیار ما اگر مهم تر از کانون های ثابت نباشند کم اهمیت تر نیستند. تاثیر کانون های سیار پرورشی فکری کودکان و نوجوانان بسیار قابل توجه است.

مدیرکل کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی از لزوم توجه اداره کل نوسازی استان به ساختمان های کانون های پرورشی فکری کودکان و نوجوانان استان نیز سخن گفت.