آخرین وضعیت وقف 5600 هکتار از جنگلهای هیرکانی
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت که منتظر تفاهم سازمان جنگلها و اداره اوقاف است تا اسناد صادر شده برای جنگلهای هیرکانی اصلاح شود.
ذبیحالله خدائیان در گفتوگو با ایسنا در ارتباط با آخرین وضعیت وقف 5600 هکتار از اراضی جنگلهای هیرکانی گفت: جلسهای در دولت با حضور معاون اول رئیس جمهور، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سازمان جنگلها، وزارت جهاد کشاورزی و اداره اوقاف تشکیل شد و بنا بر این شد که سازمان جنگلها و اداره اوقاف این موضوع را بررسی کنند و به تفاهم برسند و ما براساس تفاهمی که صورت میگیرد نسبت به اصلاح اسناد صادره اقدام کنیم و این ابلاغ شده است.
بر اساس این گزارش، حدود 1 ماه پیش خبری منتشر شد که 5600 هکتار از جنگلهای هیرکانی که سال گذشته به عنوان میراث جهانی توسط یونسکو به ثبت رسید، در اختیار یک فرد در آمده است و تحت عنوان موقوفه در اختیار متولی است و مالک این عرصه چندین بار قصد قطع درختان را کرده و از سازمان جنگلها مجوز خواسته است.
لینک کوتاه: asriran.com/0037HN