خط و نشان لاریجانی برای نتانیاهو / راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است
اقتصادنیوز: دبیر شورای عالی امنیت ملی ضمن تسلیت شهادت «هیثم علی طباطبایی» از فرماندهان ارشد حزبالله لبنان تاکید کرد: نتانیاهو آنقدر ماجراجویی خود را ادامه میدهد تا همه دریابند راهی جز مقابله با رژیم جعلی صهیونیستی باقی نمانده است.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی در پیامی به مناسبت شهادت «هیثم علی طباطبایی» از فرماندهان ارشد حزبالله لبنان که همزمان با شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) به همراه جمعی از همراهان خود در حمله نیروهای اسرائیلی به شهادت رسید، این حادثه را تسلیت گفت.
وی در این پیام با اشاره به جایگاه شهید طباطبایی به عنوان یکی از «رهروان راستین بانوی بزرگ اسلام»، تأکید کرد: این مجاهدان به آرزوی خود رسیدند، اما ادامه ماجراجوییهای نتانیاهو موجب شده است که بسیاری در منطقه به این نتیجه برسند که «راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است».
لاریجانی در پایان، این ضایعه را به دبیرکل حزبالله لبنان و اعضای این جنبش تسلیت گفت.
همچنین بخوانید- توئیت مهم علی لاریجانی به زبانهای عبری، عربی و انگلیسی / اگر ملت آمریکا خودکشی کنند حق دارند
- کارنامه 100 روزه علی لاریجانی در شورای عالی امنیت ملی + فیلم
- عکسی از دیدار مهم علی لاریجانی با مقام لبنانی / باقری کنی هم بود
- اظهارات مهم علی لاریجانی درباره مذاکرات ایران و آمریکا / در آینده گفت و گویی اتفاق خواهد افتاد؟