آمریکا رسماً به ایران هشدار داد
رییس کمیته اطلاعاتی سنای آمریکا گفت که اعزام دو ناوگروه هواپیمابر از سوی وزارت دفاع آمریکا به شرق مدیترانه قویا، نشاندهنده حمایت از اسراییل است و مدعی شد که این اقدام هشداری بسیار واضح به ایران است. مارک وارنر، رییس کمیته اطلاعاتی سنای آمریکا گفت که اعزام دو ناوگروه هواپیمابر از سوی وزارت دفاع آمریکا به شرق مدیترانه قویا، نشاندهنده حمایت از اسراییل است و مدعی شد که این اقدام هشداری...
مارک وارنر، رییس کمیته اطلاعاتی سنای آمریکا گفت که اعزام دو ناوگروه هواپیمابر از سوی وزارت دفاع آمریکا به شرق مدیترانه قویا، نشاندهنده حمایت از اسراییل است و مدعی شد که این اقدام هشداری بسیار واضح به ایران است.
پایگاه خبری هیل گزارش داد که اظهارات وارنر پس از اعلام اعزام گروه عملیلتی یواساس آیزنهاور به منطقه از سوی «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا برای پیوستن به گروه یواساس فورد مطرح میشود.
آستین، روز شنبه، در بیانیهای با توجیه این اقدام تنشزا در میان جنگ غزه گفته بود: افزایش تعداد نظامیان آمریکایی نشاندهنده تعهد راسخ آمریکا نسبت به امنیت اسراییل و اراده ما برای بازدارندگی از هر بازیگر دولتی یا غیردولتی برای گسترش این جنگ است.
دولت آمریکا پیش از این نیز کمک به تامین امنیت منطقه را بهانه حضور نظامی مداخلهجویانه و ثباتزدای خود در منطقه مطرح کرده است.
اشاره وارنر به ایران در اظهار نظر درباره اعزام این دو ناوگروه به شرق مدیترانه در پی این مطرح میشود که جنبش حماس فلسطین در 7 اکتبر (15) مهر، عملیات غافلگیرانه گستردهای را از نوار غزه موسوم به «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی آغاز کرد. رژیم صهیونیستی در پی این حمله، وضعیت جنگی اعلام کرده و حملات متقابل علیه نوار غزه را انجام داد که ادامه دارد. این رژیم همچنین با مرتکب شدن جنایت جنگی، نوار غزه را با بیش از دو میلیون نفر جمعیت در محاصره انسانی قرار داده و آب، برق و گاز آن را قطع و ورود غذا و دارو به آن را ممنوع کرده است.
هم رژیم صهیونیستی و هم فلسطین تاکنون بیش از هزار کشته و هزاران مجروح را اعلام کردهاند.
برخی مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکا مدعی نقش ایران در انجام این حمله شدهاند. چند نشریه آمریکایی نیز با استناد به اظهارات غیرموثق منابع مطلع، همین ادعا را تکرار کردند.
مقامات دولت آمریکا با وجود ادعای این که ایران به واسطه حمایتهای دیرینهاش از جنبش مقاومت فلسطین در این اقدام حماس «نقش همدستانه» داشته است، میگویند هنوز مدرک موثقی ندارند که اثبات کند ایران از این حمله مطلع بوده یا به آن مستقیما کمک کرده است.
ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در یک نشست خبری در این باره گفت: طرح این اتهامات و اظهارنظرها در ارتباط با ایران و نقش ایران با انگیزههای مختلف سیاسی و در جهت توجیه شکست سنگین رژیم صهیونسیتی، توجیه حمایتهای مختلف غرب از جمله آمریکا از اشغالگران و توجیه ماجراجوییهای رژیم صهیونسیتی انجام میشود.