شنبه 24 آبان 1404

اتخاذ تصمیم برای ساماندهی فعالیت‌های غیرسازنده مؤسسات مالی

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
اتخاذ تصمیم برای ساماندهی فعالیت‌های غیرسازنده مؤسسات مالی

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، در جلسه امروز ستاد هماهنگی اقتصادی دولت که به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، در راستای تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری در جهت دانش‌بنیان کردن اقتصاد در کنار ایجاد اشتغال، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گزارشی از عملکرد و الزامات پیشبرد اهداف دولت در این زمینه ارائه کرد که پس از بررسی مقرر شد تسهیلات جدیدی از مسیر صندوق توسعه ملی در اختیار صندوق نوآوری و شکوفایی قرار گیرد.

در این جلسه همچنین معاون بانک مرکزی گزارشی از وضعیت برخی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با فعالیت‌های غیرسازنده ارائه و پیشنهادهای اجرایی برای مدیریت و ساماندهی این نوع بانک‌ها و مؤسسات که اثر نامناسبی در اقتصاد کشور گذاشته‌اند، مطرح کرد.

بر این اساس، مقرر شد تدابیر و سیاست‌های لازم در این زمینه در شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا مطرح شود و دولت نیز لایحه‌ای برای ساماندهی نظام بانکی به مجلس شورای اسلامی ارائه کند.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

سید ابراهیم رئیسی

نظام مالیاتی

بانک مرکزی

دانش بنیان

ستاد هماهنگی اقتصادی دولت اشتغالزایی موسسات اعتباری این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
اتخاذ تصمیم برای ساماندهی فعالیت‌های غیرسازنده مؤسسات مالی 2
اتخاذ تصمیم برای ساماندهی فعالیت‌های غیرسازنده مؤسسات مالی 3
اتخاذ تصمیم برای ساماندهی فعالیت‌های غیرسازنده مؤسسات مالی 4
اتخاذ تصمیم برای ساماندهی فعالیت‌های غیرسازنده مؤسسات مالی 5