شنبه 11 مرداد 1404

اتصال ظرفیت‌های سپاه و بسیج به شهرداری برای تأمین امنیت

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
اتصال ظرفیت‌های سپاه و بسیج به شهرداری برای تأمین امنیت

مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران گفت: اتصال ظرفیت‌های سپاه و بسیج به شهرداری برای تأمین امنیت فعال شده است.

مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران گفت: اتصال ظرفیت‌های سپاه و بسیج به شهرداری برای تأمین امنیت فعال شده است.

محمدمهدی حسن‌زاده، مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر، اظهار داشت: بسیج شهرداری یکی از رده‌های قشری سازمان بسیج کشور محسوب می‌شود که زیرمجموعه سپاه تهران و شهرداری تهران است. مأموریت اصلی بسیج شهرداری، ارتقای سطح مهارت، بصیرت، اعتقادات و تعالی کارکنان شهرداری تهران و خانواده‌های آن‌هاست که جمعیتی بالغ بر 60 هزار نفر را شامل می‌شوند.

وی با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی بسیج شهرداری بیان کرد: برای نمونه، برنامه راهیان نور را به‌عنوان یک اردوی تربیتی در نظر گرفته‌ایم. همچنین اگر درباره موکب‌ها صحبت می‌کنیم، خادمان ما همگی از کارکنان شهرداری هستند و حضور هر یک از آن‌ها در موکب، برایشان نقش یک اردوی تربیتی را ایفا می‌کند.

حسن‌زاده با اشاره به برنامه‌های تابستانی ویژه فرزندان کارکنان شهرداری گفت: در تابستان امسال، برای بیش از 6000 نفر از فرزندان کارکنان شهرداری کلاس‌های نشاط برگزار شده است که سه هفته از آغاز آن می‌گذرد. این دوره‌ها تا پس از اربعین ادامه خواهد داشت و با برگزاری اردوهای تربیتی به پایان می‌رسد.

وی همچنین در خصوص مأموریت دوم بسیج شهرداری تهران تصریح کرد: مأموریت دوم ما، ایجاد ارتباط میان ظرفیت‌های شهرداری تهران با ظرفیت‌های بسیج شهری یعنی سپاه تهران است. برای نمونه، در جریان جنگ 12 روزه اخیر، حمایت‌های گسترده‌ای از سوی شهرداری تهران از بسیج شهری صورت گرفت.

مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران افزود: در آن ایام، افرادی که جان خود را کف دست گرفته بودند، مورد حمایت کامل شهرداری تهران قرار گرفتند. شهردار تهران نیز با افتخار این مسئولیت را پذیرفت. این پشتیبانی‌ها موجب شد تا حوادث امنیتی در سطح شهر به‌طور چشمگیری کاهش یابد و در نهایت، با لطف الهی، رژیم صهیونیستی و آمریکا ناچار به عقب‌نشینی شدند و آتش‌بسی که به آن‌ها تحمیل شد را پذیرفتند؛ چرا که دست برتر با ما بود.

وی تأکید کرد: اتصال میان ظرفیت‌های شهرداری تهران و ظرفیت‌های سپاه نیز بر عهده شهرداری است و ما با تمام توان در این مسیر فعالیت می‌کنیم.

تعامل بسیج شهرداری‌های کشور در قالب مجمع عالی؛ برنامه‌ریزی برای اربعین و خدمات ملی

مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران، از فعالیت‌های گسترده این نهاد در سطح ملی خبر داد و گفت: یکی از اقدامات مهم ما در سطح کشور، راه‌اندازی و هدایت مجمع عالی بسیج شهرداری‌ها است که مسئولیت آن با شهرداری تهران بوده و شهرداری مراکز استان‌ها در این طرح مشارکت دارند.

وی افزود: تا کنون سه تا چهار جلسه در چارچوب این مجمع برگزار شده است. البته جلسه اخیر به دلیل بروز درگیری و مسائل امنیتی در شهر سنندج لغو شد.

حسن‌زاده همچنین به تعاملات مؤثر بین بسیج شهرداری‌های سراسر کشور اشاره کرد و گفت: در قالب این مجمع، برنامه‌های مختلفی در سطح ملی در حال پیگیری است که یکی از نمونه‌های آن همکاری در حوزه اربعین است. تعامل میان موکب‌ها در داخل مرز، در مناطق مرزی و همچنین در آن سوی مرزها در حال انجام است و این بخش از فعالیت‌ها بُعد تازه‌ای به اقدامات بسیج شهرداری‌ها بخشیده است.

وی تأکید کرد: هماهنگی و همکاری میان بسیج شهرداری‌های استان‌های مختلف به‌ویژه در رویدادهایی مانند اربعین می‌تواند زمینه‌ساز هم‌افزایی و خدمت‌رسانی بهتر به زائران و مردم باشد.

اتصال ظرفیت‌های سپاه و بسیج به شهرداری برای تأمین امنیت و بازسازی فعال شده است

مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران، با اشاره به نقش فعال بسیج در تأمین امنیت و کمک به مدیریت بحران در سطح شهر تهران گفت: ما یک ظرفیتی داریم در قالب بسیج‌های شهرداری تهران که این ظرفیت در حوزه دفاع از مقررات و کمک به تأمین امنیت شهر فعال می‌شود. بر اساس ابلاغ‌های صورت‌گرفته، نیروهای بسیجی در این راستا حضور پیدا می‌کنند و خوشبختانه امسال نیز این روند به‌خوبی محقق شد.

وی با تأکید بر همکاری و هم‌افزایی میان شهرداری و نهادهای نظامی افزود: موضوع مهم دیگر، اتصال ظرفیت‌های سپاه به شهرداری تهران است. به‌عنوان مثال، در بازسازی خانه‌هایی که دچار آسیب شده‌اند، گروه‌های جهادی را هماهنگ کرده و با مجموعه شهرداری مرتبط کردیم تا جهادگران بتوانند در این حوزه‌ها خدمت‌رسانی کنند و در امور مختلف مشارکت داشته باشند.

حسن‌زاده در ادامه گفت: در بخش‌هایی از شهرداری مثل آتش‌نشانی، بیشتر نیروها از جهادگران بسیجی هستند. همچنین در ستاد بحران نیز عمده نیروها از نیروهای جهادی بسیجی تشکیل شده‌اند. با این حال، در مواقعی که شدت بحران یا حجم کار بالا می‌رود، ظرفیت سپاه و به‌ویژه گروه‌های جهادی به‌صورت مستقیم وارد عمل می‌شوند تا خدمات لازم ارائه شود.

وی در پایان از استمرار این همکاری‌ها و تقویت آن در آینده خبر داد و گفت: این تعامل و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف به‌ویژه در حوزه‌های امنیتی، خدمات‌رسانی و بازسازی، نقش بسیار مؤثری در مدیریت بهتر شهری ایفا کرده و خواهد کرد.

برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه برای کارکنان شهرداری تهران با هدف ارتقا آمادگی دفاعی

مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران، با اشاره به تداوم برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارکنان این نهاد، اعلام کرد: ما از گذشته برای کارکنان‌مان دوره‌های آموزشی داشتیم، اما به واسطه شرایط فعلی و ایامی که در آن قرار داریم، این آموزش‌ها به‌صورت ویژه‌تر در حال اجراست.

وی افزود: در حال حاضر نه تنها کارکنان معمول، بلکه مدیران ارشد نیز به‌صورت جدی در این دوره‌ها شرکت می‌کنند. این اقدامات به‌منظور خدمت هرچه بهتر به مردم، حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و صیانت از اماکنی است که به‌صورت امانت در اختیار آن‌ها قرار دارد؛ تا از گزند دشمنان محفوظ بمانند. این موضوع در واقع همان دفاع از مقر ماست که در قالب این دوره‌های آموزشی پیگیری می‌شود.

حسن‌زاده تأکید کرد: آموزش‌ها همچنان ادامه دارد و حتی در حال تقویت است. شهرداری تهران محکم و استوار ایستاده و ان‌شاءالله دشمن صهیونیستی هیچ اقدامی نمی‌تواند انجام دهد و قطعاً نابود خواهد شد.

به گفته وی، سازمان بسیج شهرداری تهران با عزم جدی به مسیر ارتقا توانمندی‌های دفاعی و خدمت‌رسانی ادامه می‌دهد و این حرکت جهادی با مشارکت همه‌جانبه نیروهای انسانی شهرداری به‌ویژه مدیران، تقویت شده است.