اتوبوس های برقی وارداتی کی به تهران می رسند؟
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران اعلام کرده است که اتوبوس های برقی وارداتی از چین، تا آخر هفته به تهران می رسند.
واردات اتوبوس های برقی مدت زمان زیادی است که بحث آن مطرح می شود و قرار بر این شد تا پایان سال وارد تهران شوند.
مهدی علیزاده صبح امروز در حاشیه مراسم رونمایی از 100 دستگاه اتوبوس نو با بیان اینکه امروز رونمایی از 100 دستگاه اتوبوس از محل قراردادهای سال گذشته را مشاهده میکنیم، گفت: این اتفاق با همت شورای شهر تهران و در سال گذشته با شرکتهای داخلی منعقد شد.
به گفته وی، با حمایتهای شهردار تهران این قراردادها منعقد شده و به مرور زمان نسبت به تحویل اتوبوسهای داخلی اقدام خواهد شد و در دولت جدید اولین گام شهردار تهران در روز اول قرارداد 175 اتوبوس با شرکت ایرانخودرو بود که نشان از این است که مدیریت جدید شهری توجه ویژه ای به حوزه حمل و نقل دارد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ناوگان نوسازی شهر تهران هم اکنون به 940 دستگاه رسیده که در خطوط به کارگیری میشوند، ادامه داد: اواخر سال گذشته 54 خط غیرفعال و نیمه فعال اتوبوسرانی توسط همکاران در شرکت واحد فعال شد که عمدتا این خط ها در غرب تهران بودند و اتوبوسهای تحویلی در مناطق غربی تهران فعال شد و موجب رضایتمندی نسبی مردم شد.
مدیر عامل اتوبوسرانی تهران در مورد اقدامات فعلی شرکت واحد اتوبوسرانی بیان کرد: سال گذشته 234 اتوبوس اورهال شد.
وی با بیان اینکه از تولید کنندگان داخلی اتوبوس به خصوص عقاب و اسنا تشکر کنیم که اتوبوسهای با کیفیت با خدمات پشتیبانی خوب به ما تحویل دادند، گفت: در حال حاضر 416 اتوبوس با همکاری خودرو سرویس شهر فعال شد و اتوبوسهای امروز در مناطق جنوبی و جنوب شرقی فعال خواهند شد.
وی با بیان اینه مردم سوال می پرسند که چرا اتوبوس های کهنه همچنان فعال هستند؟ گفت: نیمی از اتوبوسهای فعال شرکت واحد متعلق به بخش خصوصی است و کمکم این اتوبوسها نیز نوسازی خواهد شد.
وی اعلام کرد: تا پایان سال رشد چشمگیری در تحویلگیری اتوبوسهای داخلی که بخشی از اتوبوسهای برقی چینی است، خواهیم داشت که آن هم به مرور وارد ناوگان میشود و چهره شهر را تغییر میدهد و موجب رضایتمندی مردم خواهد شد و جا دارد یادی کنیم از رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی داشته باشیم که در طول سه سال اخیر حمایتهای زیادی از شهرداری تهران در نوسازی ناوگان حمل و نقل داشتند.
احمد آقایی سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت در مورد تولید اتوبوس برقی در کشور، اظهار کرد: برخی شرکتهای داخلی از توانمندی تولید اتوبوس برقی به صورت مونتاژی برخوردارند.
بر اساس اعلام وزارت صمت، وی با بیان اینکه تکنولوژی و فناوری اصلی خودروهای برقی اعم از (اتوبوس و تاکسی) باتری آن است، افزود: در ابتدای مسیر تولید خودروی برقی، باتری این خودروها از طریق واردات تأمین شود تا به مرور شرکتهای دانشبنیان درباره تولید باتری خودروهای برقی ورود کنند. البته در حال حاضر یکی - دو شرکت داخلی به موضوع تولید ورود کردهاند و بر روی سل و پکینگ باتری خودروهای برقی کار کردهاند تا اینکه با افزایش سطح بتوانیم گلوگاه تولید این خودروها را نیز برطرف کنیم.