چهارشنبه 3 دی 1404

اجرای طرح تابستانه پلیس راهور شرق استان تهران از فردا / خودروهای دارای تخلفات حادثه ساز توقیف می‌شوند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
اجرای طرح تابستانه پلیس راهور شرق استان تهران از فردا / خودروهای دارای تخلفات حادثه ساز توقیف می‌شوند

سرهنگ سلیمانی گفت: طرح تابستانه پلیس راهور شرق استان تهران از اول تیر ماه اجرا می‌شود.

سرهنگ علی سلیمانی رئیس پلیس راهور شرق استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: همزمان با آغاز طرح تابستانه از اول تیر ماه تا مهر ماه سال جاری، پلیس راهور با به کارگیری حداکثر توان و ظرفیت خود به لحاظ امکانات، تجهیزات، نیروی انسانی و... آماده به کار خواهد بود.

رئیس پلیس راهور شرق استان تهران از اعزام تیم‌های کمکی به محورهای شمالی استان تهران خبر داد و افزود: این تیم‌های کمکی در قالب تیم‌های بازرسی فعالیت خواهند کرد.

او بیان کرد: بر اساس تدابیر فرمانده ناجا و رئیس پلیس راهور ناجا و فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران در راستای تقویت نیروها و هم زمان با اجرای طرح تابستانه، نیروهای کمکی از سایر دستگاه‌ها به یاری پلیس راهور خواهند آمد.

بیشتر بخوانید

سرهنگ سلیمانی گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی در راستای کاهش حجم ترافیک، در صورت ابلاغ محدودیت از سوی پلیس راهور ناجا به ویژه در جاده‌های منتهی به شمال کشور و برخی از نقاط پر سفر اقدام خواهد کرد.

رئیس پلیس راهور شرق استان تهران با اشاره به فعالیت‌های بیشتر گشت‌های نامحسوس پلیس راهور در این طرح افزود: با رانندگانی که اعمال مخاطره آمیز و تخلفات حادثه ساز انجام می‌دهند بدون اغماض برخورد جدی و قانونی صورت می‌گیرد.

او گفت: با توجه به ادامه شیوع ویروس کرونا از هموطنان خواستاریم که از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند و در صورت لزوم قبل از سفر از سلامت فنی وسیله نقلیه خود مطمئن شوند و در طول سفر از تخلفات سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، صحبت کردن با تلفن همراه در حین رانندگی و حرکات مخاطره آمیز دیگر خودداری کنند و حین رانندگی، همواره به جلو توجه داشته باشند و فاصله طولی وسیله نقلیه خود را با وسایل نقلیه جلویی رعایت کنند و حتی برای لحظه‌ای از رعایت مقررات رانندگی غافل نشوند تا خاطره خوبی از سفر برایشان به جا ماند.

انتهای پیام /