احداث 20 هزار واحد مسکن محرومین طی 2 سال آینده
رشت - ایرناز - رییس بنیاد علوی کشور اظهار داشت: 20 هزار واحد مسکن محرومین طی 2 سال در کشور احداث می شود.
وحید خاوهای روز پنجشنبه درحاشیه آیین کلنگ زنی آغاز احداث مسکن محرومین در روستای ییلاقی لرود از بخش رانکوه شهرستان املش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: ازمهمترین برنامه های بنیاد علوی درحاشیه مسائل فرهنگی، آموزشی و اشتغال مناطق محرومین، تأمین مسکن محرومین است لذا درهمین راستا طی برنامهای 2 ساله و در تفاهمی مشترک با بنیاد مسکن 20 هزار واحد مسکن محرومین ساخته و تحویل خواهد شد.
وی همچنین به تفاهم نامه ساخت 28 هزار و 400 واحد مسکن محرومین برای مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) اشاره کرد وگفت: از این میزان 10 هزار واحد مربوط به کمیته امداد امام خمینی (ره) و 18 هزار و 400 واحد نیز مربوط به مددجویان بهزیستی است.
به گفته او تاکنون حدود 12 هزار واحد از این تفاهم نامه در حوزه مسکن بهزیستی تحویل داده شد و باقی هم تا 2 سال آینده برای خانواده های دارای 2 معلول یا بیشتر و فاقد مسکن مناسب تحویل داده میشود.
رییس بنیاد علوی کشور افزود: بنیاد علوی کشور در برنامهای مشترک با وزارت آموزش وپ رورش نیز تعهد دارد که در مدت 2 سال پیش رو 600 کلاس درس را آماده و به این وزارتخانه تحویل دهد و در همین راستا یک مرکز درمان بستر در لوندویل آستارا احداث کند که منتظر تأیید نهایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان هستیم.
خاوهای گفت: بنیاد علوی شهرستان املش را به عنوان شهرستان هدف پیشرفت و آبادانی انتخاب کرده است و با توجه به تخریب راه ارتباطی مناطق ییلاقی این شهرستان بر اثر تردد کامیونهای سنگین پس از بررسی کارشناسان این نهاد و راه و شهرسازی وضعیت نامطلوب فعلی راه مناطق ییلاقی بخش رانکوه شهرستان املش ساماندهی اساسی می شود.
وی افزود: در تفاهم نامه بین بنیاد علوی و بنیاد مسکن، کمیته امداد و بهزیستی گیلان 763 واحد مسکن برای محرومین شهرستان املش و تالش احداث خواهد شد.
شهرستان املش یکی ازشهرستانهای شمالی کشور است که با تولید 32 درصد چای کشور و دومین تولید کننده فندوق کشور است که با 2 بخش مرکزی و رانکوه و با جمعیت 44 هزارنفر در70 کیلومتری شرق مرکز گیلان واقع شده است.
خ:7291