احمدی روشن خطر جانی حل مسئله کشور را به ادامه تحصیل ترجیح داد
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور احمدی روشن و شهید سلیمانی را نمونه ای از افراد مخلص و بصیر در تشخیص راه درست خواند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، روز گذشته بزرگداشتی به مناسبت یازدهمین سالگرد شهادت مصطفی احمدی روشن با عنوان «قد میکشیم برای سربلندی ایران» از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف در این دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم خانواده شهید احمدی روشن، معاون علمی رئیس جمهور و جمعی از دوستان این شهید حضور داشتند.
آخرین خواسته شهید احمدی روشن از استادش**دانشجویان از روحیه طلبکاری به روحیه بدهکاری تغییر رویه دهند
روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با اشاره به فعالیتهای شهدایی مانند سردار سلیمانی و مصطفی احمدی روشن، اظهار داشت: افراد مخلص در موقع مناسب، بدون سر و صدا تشخیص میدهند که باید چه کنند.
وی با تاکید بر اینکه دانشجویان باید مسائل کشور را شناسایی کنند و در راستای حل آنها گام بردارند، افزود: شما دانشجویان باید تغییر رویه دهید و از روحیه طلبکاری به روحیه بدهکاری روی بیاورید و به کشور خدمت کنید. این کشور پر از مسئله و بحران است که باید حل شود، باید بار همه سختیها و مشکلات کشور را به دوش کشید تا این گونه بتوانیم ادای دین کنیم.
دهقانی با اشاره به اینکه هر یک از ما به جای مهیندوستی باید میهنپرست باشیم، ادامه داد: میهنپرست به این معناست که کشورمان را با تمام سختیها، مشکلات و بالا و پایینها دوست داشته باشیم لذا همه دانشجویان کشور را دعوت میکنم که با انگیزه مهین پرستی در راستای حل مسائل و مشکلات گام بردارند.
وی با اشاره به شخصیت شهید احمدی روشن گفت: او میتوانست مثل خیلی از دانشجوها درس بخواند اما با وجود تمام استعدادهایی که داشت به این نتیجه رسید که در زمینه فناوری هستهای کار کند. احمدی روشن به حل مسئله روی آورد و خطر جانی این مسئله را به جان خرید.
**نحوه شناسایی ویروس استاکسنت در سایت نطنز
حمید ذوالفقاری، معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری نیز در سخنانی با اشاره به سابقه همکاری با شهید احمدی روشن در مرکز هستهای نطنز، گفت: مهمترین ویژگی این شهید ولایتپذیری او بود.
وی با اشاره به تجربه همکاری با شهید احمدی روشن در مرکز هستهای نطنز، گفت: ویروس استاکسنت، بزرگترین سلاح سایبری علیه کشورها است که به برخی از کشورهای آسیایی حتی بیشتر از ایران آسیب زد. شهید آنرا شناسایی کرد و گفت که این مشکل نه سخت افزاری و نه اپراتوری است. درست 7 دقیقه پس از اینکه در تیم مشورتی نطنز به این نتیجه رسیدیم که ویروسی رخنه کرده است، رسانههای بینالمللی شناسایی ویروس استاکسنت در سیستمهای هستهای ایران را اعلام کردند. ببینید که نفوذ در چه لایههایی ممکن است وجود داشته باشد.
**نخبه از چالش نمی ترسد
ایمان افتخاری، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، اظهار داشت: اگر بپذیریم که در فضای استعدادهای برتر و نخبگانی مواجهه با چالش یک حسن است، نه تنها نباید از سختی مسائل و فساد موجود ترس داشته باشیم بلکه باید به دنبال پیدا کردن راه حل برویم. در واقع چالشها، برای یک نخبه فرصتی است تا عرصه جذابتری را تجربه کند.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به لایههای زندگی که افراد میتوانند آن را تجربه کنند، گفت: ما انتخاب میکنیم که در کدام لایه زندگی کنیم. فردی میتواند در لایه اول و به صورت سطحی تلاش کند یا فقط به دنبال پول باشد. فردی هم میتواند زندگی خود را در لایههای بالاتری تعریف کند.
وی افزود: لایه نخست، لایه رشد همه جانبه فردی و استعداد است که چطور از استعدادهایمان استفاده کردهایم؟ لایه بعدی، مسئله مسئولیت است، یه این معنی که فرد به غیر از اینکه به خود فکر کند به این هم فکر کند که چه مسئولیتی دارد. لایه سوم، لایه یادآوری دلیل تصمیم و هدف است، اینکه همیشه در ذهن داشته باشیم که چرا و به چه دلیل این کار را انجام میدهیم.
در حاشیه این برنامه، نمایشگاهی با عنوان "رویداد ملی دانشجویی مسئله محور شروع" برای بازدیدکنندگان و علاقهمندان جهت ارتباط با منتورهای تخصصی علم و فناوری برگزار شد.
به گزارش تسنیم، شهید احمدی روشن از دانش آموختگان دانشگاه صنعتی شریف و معاون بازرگانی سایت نطنز 21 دی ماه سال 1390 بر اثر انفجار یک بمب مغناطیسی در خودروی خود به شهادت رسید.