استاندار اردبیل: رسیدن به وضعیت سفید در استان نیازمند رعایت فاصله انفرادی است

اردبیل - ایرنا - استاندار اردبیل بر ادامه روند رعایت فاصله انفرادی برای رسیدن به وضعیت سفید در استان در خصوص بیماری کرونا تاکید کرد.
اکبر بهنامجو روز شنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان اردبیل افزود: با اینکه روند ابتلا در استان رو به کاهش بوده و شهرستان با وضعیت قرمز نداریم، ولی همچنان وضعیت برخی شهرستانهای استان زرد است.
وی گفت: تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در استان کاهش یافته، ولی به توجه به افزایش تعداد تستهای سرپایی و مبتلایان خفیف، لازم است همچنان اقدامات پیشگیرانه ادامه یابد.
او با اشاره به تعطیلات پیش رو و ورود گردشگران از هر نقطه کشور به استان، رعایت نکات بهداشتی و فاصلهگذاری در اماکن گردشگری را مورد تاکید قرار داد.
استاندار اردبیل اضافه کرد: مردم نباید با تصور خروج استان از وضعیت قرمز نسبت به برگزاری اجتماعات و میهمانیهای غیر ضروری اقدام کنند.
وی ادامه داد: ویروس کرونا هنوز مهار نشده و باید تا مدتهای طولانی روند فاصلهگذاری و نکات بهداشتی را رعایت کنیم.
بهنامجو به آغاز فعالیتهای مذهبی و برپایی نماز جمعه و جماعات در برخی مساجد اشاره کرد و افزود: افرادی که مشکوک به این بیماری هستند از حضور در بین مردم و چنین مکانهایی خودداری کنند.
استاندار اردبیل با بیان اینکه آبگرم های استان همچنان تعطیل خواهند بود، افزود: هنوز پروتکل های بهداشتی برای چنین اماکنی تدوین نشده است.
وی گفت: با توجه به اینکه مسافران زیادی از هر نقطه کشور در این اماکن حضور مییابند، اجرای اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی در چنین مکانهایی قبل از بازگشایی ضروری است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: شهرستانهای اردبیل، پارسآباد، مشگین شهر، بیلهسوار و سرعین در وضعیت زرد و سایر شهرستانهای استان در وضعیت سفید قرار گرفتهاند.
شهرام حبیب زاده افزود: به صورت کلی استان در وضعیت زرد قرار دارد و باید پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری انفرادی تا رسیدن کل استان به وضعیت سفید ادامه یابد.
وی بیان کرد: در حال حاضر 134 نفر بستری در بیمارستانهای استان داریم که 36 نفر از آنان در بخش مراقبت ویژه قرار دارد.
او با اشاره به ورود مسافران به استان خواستار رعایت نکات بهداشتی برای جلوگیری از افزایش مبتلایان کرونا شد.
حبیب زاده بیان کرد: باید تلاش کنیم با ادامه فاصلهگذاری استان را تا 17 خرداد که زمان بازگشایی دانشگاهها است به وضعیت سفید برسانیم.
وی با اشاره به افزایش تستهای کرونا به 300 مورد در روز افزود: تلاش میکنیم با پیدا کردن افراد دارای علامت خفیف کرونا اقدامات قرنطینه ای برای آنان را جهت جلوگیری از انتشار عملیاتی کنیم.
*س_برچسبها_س*