استاندار لرستان: دولت از اقشار آسیبپذیر و مشاغل کوچک در زمینه کرونا حمایت میکند
استاندار لرستان با اشاره تصویب 100 هزار میلیارد تومان اعتبار برای کمک به مردم، گفت: دولت به اقشار خاصی از 200 تا 600 هزار تومان پرداخت خواهد کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، جلسه طرح ساماندهی مشارکتهای مردمی در پیشگیری، کنترل و مقابله با بیماری کرونا به ریاست استاندار لرستان و با حضور معاونین و جمعی از مسئولین انجمنهای مردم نهاد به صورت ویدئو کنفرانس با مدیران دستگاههای اجرایی عضو و فرمانداران استان برگزار شد.
در این جلسه بر اساس دستورالعمل کمیته امنیتی اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، راهکارهای مناسب جهت استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد و بخش خصوصی، اتخاذ گردید.
استاندار لرستان در جلسه طرح ساماندهی مشارکتهای مردمی در پیشگیری، کنترل و مقابله با بیماری کرونا گفت: هدف از این جلسه پیگیری کمکهای خیرین برای مردم است و این موضوع از کمکهای دولت به مردم برای جبران خسارتهای ناشی از کرونا وتعطیلی فعالیتهای اقتصادی و یا کمکهای دولت به دانشگاه علوم پزشکی برای درمان جداست.
خادمی در خصوص کمکهای مالی به دانشگاه علوم پزشکی گفت: علوم پزشکی هم باید از خیرین کمک بگیرد و هم از کمکهای دولتی برخوردار شود که در این خصوص طی مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مبلغ 12 هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی به وزارت بهداشت برای مقابله با کرونا تخصیص یافته است.
وی با اشاره تصویب 100 هزار میلیارد تومان اعتبار برای کمک به مردم، گفت: دولت به اقشار خاصی از 200 تا 600 هزار تومان پرداخت خواهد کرد.
استاندار لرستان همچنین از تصویب مبلغ 75 هزار میلیارد تومان برای کمک به اقشار آسیب پذیر و حمایت از مشاغل کوچک خبر داد.
وی در زمینهی کمک خیرین به مردم گفت: ما به عنوان دستگاه اداری، تسهیل گر، بسترساز و سازمان دهنده این تشکیلات، این کمکها را سازماندهی میکنیم.
خادمی با اشاره به تمدید طرح فاصله گذاری اجتماعی تا بیستم فروردین گفت: با توجه به وضعیت موجود نمیتوانیم کرونا را به زودی متوقف کنیم و از طرفی تعطیلی کشور هم به مدت طولانی امکان پذیر نخواهد بود.
نماینده عالی دولت در استان لرستان با تشکر از گروههای جهادی، خیرین، تولیدکنندگان و کارآفرینان و همه افرادی که پای کار آمدهاند، گفت: این کمیته دنبال آن است که با سازماندهی و نظارت دقیق، انواع کمکها، امکانات، نیروی انسانی و خدمات را ساماندهی کرده و به همهی مناطق لازم به طور عادلانه و با اولویت روستاها، مناطق حاشیهای و مناطق کمتر برخوردار برساند.
وی تصریح کرد: در این صورت با استفاده از همه ظرفیتها میتوان از کار پراکنده جلوگیری کرد و با شناسایی و توجیه افراد خیر کمک رسانی را بهتر انجام داد.
استاندار لرستان در پایان با اشاره به اهمیت کمیته ساماندهی مشارکتهای مردمی گفت: این کمیته اگر کار خود را به خوبی انجام دهد با توجه به اثر بخش بودن آن ممکن است در آینده از مهمترین کمیتههای مورد نظر باشد.
خادمی در پایان با ابراز امیدواری، گفت: انشاالله با کمک و همکاری همه دوستان از همه ظرفیتهای استان و خارج استان استفاده میکنیم تا بتوانیم اقشار آسیب پذیر و افرادی را که در این جریان دچار ضرر و زیان شده اند یاری کنیم.