استان سمنان
استان سمنان
شاهرود - استاندار سمنان، نجات یوز را نیازمند اقدام مشترک فوری همه دستگاهها و استانهای همجوار دانست و گفت: طرح عملیاتی مشترک با تعریف تکالیف مشخص، آخرین راهکار جلوگیری از انقراض است.
سمنان - رئیسکل دادگستری استان سمنان بر نقش راهبردی سمنها در تحقق عدالت، پیشگیری از جرائم و صیانت از حقوق عامه تأکید و دستورالعمل جامع مشارکت نهادهای مردمی در حوزه عدالت را رونمایی کرد.
شاهرود - مدیرکل محیط زیست استان سمنان، زیستکره توران شاهرود را آخرین پناهگاه زادآور یوزپلنگ آسیایی در جهان دانست که نجات آن مستلزم بهینهسازی زیستگاه و ایمنسازی کریدورهای حیاتی است.
مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به فرصتهای ایجاد شده از طریق هوش مصنوعی گفت: آموزش و پرورش باید دانشآموزان را برای ایفای نقش در جهان آینده آماده کند.
شاهرود - رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست با بیان اینکه جمعیت یوز به مرز بحرانی زیر 50 فرد و انقراض رسیده است، گفت: طی 10 سال گذشته 13 یوز تنها در منطقه عباسآباد تلف شدهاند.
سمنان - نماینده ولی فقیه در استان سمنان خدمترسانی به مردم را راهکاری اساسی برای حفظ وحدت و انسجام ملی خواند و بر لزوم الگوگیری از اخلاص و سادهزیستی شهیدان رجایی و باهنر تأکید کرد.
شاهرود - رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست بر لزوم تغییر نگاه توسعهای در سطح دولت، ایمنسازی جادهها، حفظ امنیت توران و آموزش همگانی از سنین پایین به عنوان راهکارهای کلیدی نجات یوز تاکید کرد.
شاهرود - مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان از اجرای طرح فنسکشی در محور عباسآباد - میامی برای حفاظت از یوزپلنگ خبر داد و گفت: این طرح با تزریق اعتبارات لازم تا آبان ماه به اتمام میرسد.
سمنان - مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از واژگونی سواری ام. وی. ام در محور سمنان به فیروزکوه خبر داد و گفت: متاسفانه در این حادثه یک نفر جان باخت.
«یوزپلنگ ایران دچار عارضه رحمی شده که این بیماری در انسان همان سرطان رحم است.»
شاهرود - مدیرکل محیط زیست استان سمنان از اجرای فنس کشی 10 کیلومتر مسیر عبور یوز در شاهرود و میامی خبر داد و گفت: تا یک ماه آینده طرح به اتمام میرسد.
شاهرود - رئیس سازمان محیط زیست، بقای یوز آسیایی را در گرو تامین امنیت زیستگاه دانست و گفت: حفاظت و حراست از زیستگاه در اولویت واقع شود.
شاهرود - شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست از پاسگاه محیط بانی دلبر در شهرستان شاهرود بازدید کرد.
میامی - شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از پروژه ایمن سازی و فنس کشی کریدور تردد یوزپلنگ در عباسآباد میامی بازدید کرد.
سمنان - شینا انصاری معاون رئیس جمهور لحظاتی قبل وارد سمنان شد و در بدو ورود با حضور در گلزار شهدای این شهر به شهیدان استان به خصوص دو شهید محیطبان ادای احترام کرد.
شاهرود - مردم شاهرود همزمان با سفر شینا انصاری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور به این شهرستان خواستار جلوگیری از تمدید مجوز فعالیت معدن مخرب بوکسیت در کوهستان آبساز شاهوار هستند.