استفاده از ظرفیت نیروی انسانی را نقطه قوت فعالیت خود میدانم / تالار مرکزی کرمان در افزایش سرانه فرهنگی و هنری مؤثر است
محمدرضا علیزاده در پاسخ به این سوال که نقطه قوت محمد رضا علیزاده در دوران فعالیت وی چه بوده است، گفت: معتقدم نقطه قوت من در این دوره استفاده از تمامی ظرفیت های نیروی انسانی در اداره کل بوده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ محمدرضا علیزاده مدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در آستانه روز خبرنگار ضمن بازدید از تحریریه این پایگاه خبری در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه شاهد اقدامات و تلاش های ارزشمند شما در حوزه خطیر اطلاع رسانی هستیم، گفت: پایگاه خبری راه آرمان یکی از رسانه های فعال استان است که خوشبختانه حضور فعال این رسانه را در تمامی عرصهها شاهد هستیم.
مدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در پاسخ به این سوال که نقطه قوت محمد رضا علیزاده در دوران فعالیت وی چه بوده است، عنوان کرد: چنانچه بخواهم در عرصه فعالیت و رویداد وارد شوم باید بگویم آنچه که انجام داده ام، وظیفه ام بوده؛ اما معتقدم نقطه قوت من در این دوره استفاده از تمامی ظرفیت های نیروی انسانی در اداره کل بوده است.
وی با بیان اینکه من نه در شعار بلکه در عمل اعتقاد دارم که مهمترین سرمایه، نیروهای انسانی است و از تمامی ظرفیت در این زمینه استفاده کرده ام فارغ از اینکه افراد چه تفکر سیاسی دارند، ابراز کرد: در حوزه فرهنگ و هنر نیروهای متعهد و معتقدی حضور داشتند که با یکدیگر تعامل داشتیم.
علیزاده با تأکید بر اینکه در کار خود اهل مشورت و تعامل در درون و بیرون سیستم هستم، اظهار کرد: در حوزه فرهنگ کار کردن بسیار متفاوت از دستگاه های زیر بنایی و خدماتی است، در این دستگاه ها تکلیف مشخص است و کار بر اساس آئین نامه و بخش نامه پیش می رود؛ اما در حوزه فرهنگ تکثر و تعدد دستگاه های فرهنگی وجود دارد؛ بنابراین تعامل بین درون سیستم و دستگاه ها و جامعه فرهنگی را به عنوان یکی از سیاست های خود دنبال کردیم.
مدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان بیان کرد: اهل گفتگو، مشاوره و مشورت در سیستم داخلی اداره کل و جامعه فرهنگی و هنری بوده ایم که این اقدامات در قالب گفتگو با انجمن های فرهنگی، هنری، نخبگان فرهنگی و هنری شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه یکی از شاخص های فرهنگ و هنر، موضوع سرانه فضاهای فرهنگی و هنری است، ابراز کرد: تالار مرکزی کرمان کار شاخصی در عرصه فرهنگی است که طرح این پروژه در سال 82 بوده و در سال 88 عملیات اجرایی آن آغاز شده است؛ در دوره ای تا سال 92 تا 93 کار انجام شد و پس از آن به علت به وجود آمدن مشکلات با پیمانکار و مسائل اعتباری کار انجام نشد و می توان گفت تقریبا تا سال 97 این پروژه حرکتی نداشت.
علیزاده افزود: از سال 97 با هماهنگی های صورت گرفته و پیگیریهای انجام شده در وزارت خانه و استانداری، کار انجام شده و پروژه از آن تاریخ تاکنون یک روز هم تعطیل نبوده است و کار در مرحله نازک کاری و تجهیز است و می توان گفت این پروژه در افزایش سرانه فرهنگی و هنری بسیار مؤثر است.
مدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان تصریح کرد: شاخص ترین رویدادهایی که در این دوره انجام شده، رویداد تئاتر ملی سردار آسمانی در راستای ترویج مکتب سپهبد شهید قاسم سلیمانی بود که از جمله کارهای ماندگار است و امیدواریم این کار به عنوان یک رویداد ملی استمرار داشته باشد.
وی در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته جهت اخذ نمایندگی شهر کتاب در کرمان گفت: شهر کتاب در تهران تنها یک کتابفروشی ساده نیست؛ شهر کتاب جذابیت هایی را برای گروه های سنی و اقشار مختلف ایجاد می کند و در کنار وجود فروشگاه کتاب، جلسات نقد و بررسی کتب، رونمایی از کتاب ها، حضور نویسندگان و غیره برگزار می شود تا مردم مشتاق مراجعه شوند که اگر در کرمان با همان اشل و کاربردها ایجاد شود، بسیار مناسب خواهد بود.
علیزاده اظهار کرد: پس از آنکه این مسئله در شورای عالی کرمان شناسی تصویب شد؛ جلسه ای با حضور مدیر عامل خانه شهر کتاب برگزار شد که در آن جلسه مقرر شد که بنیاد کرمان شناسی و شهرداری فضایی را برای شهر کتاب در نظر بگیرند تا با همان شرایط و تعاریف که در تهران وجود دارد، در کرمان شهر کتاب ایجاد شود.
مدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان ادامه داد: اما بحث از جایی پیش آمد که برخی از کتاب فروشی ها معتقدند که چنانچه شهر کتاب شکل بگیرد، ممکن است در حوزه اقتصاد این صنف خلل ایجاد شود؛ علاوه بر این مسئله جانمایی شهر کتاب از دیگر مسائل است که موجب تأخیر در ایجاد شهر کتاب در کرمان شد و این مشکلات موجب شد که این موضوع به شورای شهر کشیده شود و کماکان این مسئله مورد بحث است.
وی خاطر نشان کرد: فضاهایی مانند شهر کتاب در کرمان اتفاق میمون و مبارکی است و ما باید فضاهایی را برای ترویج کتابخوانی ایجاد کنیم و در شورای شهر جدید نیز جلسات بین بنیاد کرمان شناسی، شهرداری و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برای پیگیری این موضوع ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام /