اصغر فرهادی
اصغر فرهادی
تهیهکننده فیلم سینمایی «فرزند صبح» میگوید: در حال حاضر سه نسخه متفاوت از این فیلم وجود دارد که شاید آنها را برای مقایسه و به عنوان تجربهای سنگین و ذرین در سینمای ایران به نمایش بگذاریم.
سه تن از مافیای سینما و اداره کننده یکی از نشریات سینمایی به پلیس امنیت تهران مراجعه کردند و خبر از اشاعه فساد و فحشا توسط تحریریه «سینما جهان» را دادند.
امیرمهدی ژوله از دلیل حذفش از فیلم درباره الی می گوید.
بازیگرانی چون صدیقه کیانفر در سینما و تلویزیون یک نعمت اند علیالخصوص برای فیلمسازان، چون یک نقش کوتاه یا فرعی اما مهم دارند ولی به خوبی و درستی اجرا میکنند.
گفتوگو با ستار اورکی، آهنگساز سینما و تلویزیون ایران که از شاخصترین و خلفترین شاگردان مرحوم بابک بیات، آهنگساز اسطورهای سینمای ایران است. او علاوه بر ساخت موسیقی برای آثار سینمایی کارگردانان بزرگ سینما، برای بسیاری از خوانندگان همچون علیرضا قربانی، حمید حامی، محمد معتمدی و... نیز آهنگسازی کرده است.
منصور لشکری قوچانی از مشکلات اقتصادی سینما و اینکه عده ای کم سالم کار می کنند، گلایه کرد.
عمده تولیدات و آثار هنرهای نمایشی و به خصوص فیلم ها و سریال های ایران فاقد دیدگاه استراتژیک است. این بدان معنا نیست که استراتژی عموما وجود ندارد. بلکه مساله آنجاست که استراتژی ملی و اسلامی وجود ندارد.
گفتوگو با ستار اورکی، آهنگساز
در روزهایی که بازار اکران آنلاین فیلمها در حال گرم شدن است، به نظر میرسد مدیران سینمایی و نیز دستاندرکاران ویاودیها باید از فیلمهای مستند بویژه آنهایی که برچسب هنر و تجربه میخورند، حمایت بیشتری داشته باشند.
حاشیه سازترین خبر این هفته سینما انتخابات شورای صنفی نمایش بود.
اصغر فرهادی فیلم جدید خودش را با موضوع «تحلیل جامعه ایران» در شیراز و با سرمایهگذاری یک شبکه اروپایی با سابقه پخش فیلمهای ضدایرانی خواهد ساخت!
اقتصاد نیوز: کارگردان مطرح سینمای ایران که فیلم های بین المللی متعددی ساخته قصد دارد جدیدترین اثر خود را در کشورمان جلوی دوربین ببرد.
ایپ من پس از رویارویی سهمگین با فاشیسم آمریکایی در تماسی تلفنی در تلفن به دوست چینیاش میگوید «چمنهای این طرف حصار، چندان سبزتر از مال خودمان نیستند»
در بیستوچهارمین دوره جشنواره، فیلم «چهارشنبه سوری» به کارگردانی اصغر فرهادی بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شد. امروز 17 خردیبهشت سالروز تولد این نویسنده و کارگردان مطرح سینمای ایران است.
جان کلام فیلم این است که بیننده را ناخودآگاه به یاد مشکلات کهنهای میاندازد که در اخبار روزانه جهان، بارها شاهد آن بوده. این آشنایی میتواند برای مخاطبان بسیاری از اقالیم و کشورهای جهان هم رخ دهد؛ مشکلاتی بغرنج که بر اثر سپردن امور به دست آدمهای نابلد پدید میآید. مهرههایی که نه به شایستگی؛ بلکه با توصیه، میزها را تصاحب میکنند و سرمایه و صنایع را به روز سیاه مینشانند.