اصغر فرهادی
اصغر فرهادی
تهران - ایرنا - بهروز افخمی، آرش خوشخو و پوریا ذوالفقاری در تازهترین اظهارنظرهای خود به طرح نکاتی درباره ویژگیهای «سینمای علی حاتمی» و واکنشهای سینمای ایران به میراث او پرداختند.
تهران - ایرنا - همزمان با روزهای کرونایی و استقبال کجدار و مریز مردم از سینماها حالا آثاری که طی سالهای گذشته اکران شدهاند، به کمک گیشه سینماها آمدند.
سینماداران در روزهایی که کمتر تماشاگری پا به سالن سینما میگذارد، سراغ فیلمهای پرفروش سالهای اخیر رفتهاند تا بلکه از این مهلکه کم فروشی اندکی نجات یابند، اما به نظر میآید این راه هم چندان کارساز نیست.
سازمان سینمایی از ابتدای مرداد گواهی مالکیت فیلمهای سینمایی و غیرسینمایی را به صورت دائمی صادر میکند.
سهراب پورناظری نوازنده مشهور کشورمان، در خصوص بیانیه بی بی سی و ادعای امضای 500 نفر از هنرمندان برای آزادی میمندینژاد گفت: من اصلا همچین کسی را نمی شناسم و هیچ بیانیه ای را امضا نکرده ام. حمایت من فقط از کار خیری است که انجام شده است.
شاید بد نباشد آقای قالیباف و اهالی مجلس یازدهم فیلم «گذشته» اصغر فرهادی را ببینند تا بدانند گذشته، دست بردار نیست!
بیبیسی فارسی با انتشار بیانیهای در وبسایت خود مدعی شد 500 چهره شناخته شده خواستار آزادی رئیس فرقه موسوم به "جمعیت امام علی" شدهاند. اما پیگیریهای مشرق از یک جعل امضای دیگر حکایت دارد.
مستند «صحنه هایی از یک جدایی» به کارگردانی وحید صداقت، با توجه به اوجگیری ویروس کرونا، اکران آنلاین خود را از روز چهارشنبه اول مرداد در وبسایت «هاشور» آغاز میکند.
این کارگردان برای نمونه به فیلم «جدایی» اشاره کرد و گفت: برای مثال در این فیلم اولین تصویر از گذشته به ذهن من خطور کرد و مرا به سمت خود کشید و من بر مبنای آن فیلمنامه را نوشتم. در واقع واکنش یا اطلاعات هستند که همراه تصویر مرا به سمت خود میکشند. از سوی دیگر فیلمهایی که بر مبنای ایدئولوژی ساخته میشوند نمیتوانند دایمی باشند، زیرا در واقع از افکار کارگردان بیرون میآیند نه از قلبشان.
او در جستجوی صداست و این روزها به طور خاص، صدای کرونا. میگوید، اگرچه کرونا به یک رنج مشترک در تمام دنیا تبدیل شده ولی اگر از آن درس بگیریم، خوراک بیشتری برای روح و روانمان خواهیم داشت.
اصغر فرهادی در یک جشنواره فیلمنامه نویسی به میزبان رادیو و تلویزون دولتی ترکیه به صورت آنلاین درباره سینما، کارگردانی و داستانگویی صحبت کرد.
تهران - ایرنا - کارگردان فیلم سینمایی «روباه»، گفت: فدریکو فلینی فیلمساز ایتالیایی در جایی گفته است فیلمسازی را باید با شلاق یاد داد اما واقعیت این است که او هیچگاه کارگاه آموزش فیلمسازی نداشت.