اصولگرایان
اصولگرایان
محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره طرح مجدد مساله بررسی پیوستن ایران به FATF میگوید: طبیعتا وقتی آقای رییسجمهور رسما از مجمع تشخیص مصلحت نظام درخواست بررسی این موضوع را داشته باشند، این مساله در دستورکار بررسی مجدد در مجمع قرار میگیرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره طرح مجدد مساله بررسی پیوستن ایران به FATF میگوید: طبیعتا وقتی آقای رییسجمهور رسما از مجمع تشخیص مصلحت نظام درخواست بررسی این موضوع را داشته باشند، این مساله در دستورکار بررسی مجدد در مجمع قرار میگیرد.
میرلوحی، معاون پارلمانی وزارت کشور در دولت اصلاحات، گفت: وفاق ملی در شعاری که آقای پزشکیان مطرح کردند به معنی تفاهم و افزایش مشارکت است. اگر قرار باشد وفاق با همان افرادی باشد که به دنبال خالصسازی بودند و باعث مهاجرت میلیونها آدم شدند به جایی نمیرسد. وفاق برای گفتن سخن با آقای رئیس جمهور است. ما اخباری میشویم که اصلاحطلبانی که برای استانداری یا مدیریت وزارتخانهها انتخاب میشوند...
به نظر محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا، حضور افراطیون جناح راست و چپ در سمتهای دولتی منجر به بروز تنشهای جدیدی خواهد شد و قطعاً به معنای همبستگی نخواهد بود.
محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا در مقایسه رویکرد دولت گذشته با دولت کنونی و مواجهه دولت چهاردهم در انتصاب استانداران بر مبنای وفاق ملی گفت: رویکرد دولت سیزدهم حذف کلیه مدیران دولت قبل از خود بود. عبارتی با نام بانیان وضع موجود خلق کردند و گفتند هر کسیکه جزو افراد دولت قبل بوده و باعث پدیدآمدن شرایط موجود است باید از عرصه مدیریت حذف شود.
مهاجری گفت: اگر معنای حرف اخیر آقای وزیر کشور در خصوص استفاده از همه جریانات و تفکرات این است که حتی تندروهای جناح راست و تندروهای جناح چپ بخواهند در پستهای مدیریتی بهکار گرفته شوند قطعا معنای وفاق نخواهد داشت و مجددا دعواهای جدیدی به وجود خواهد آمد.
سرانجام ایران عملیات انتقام خود را به خاطر ترور اسماعیل هنیه، سیدحسن نصرالله و عباس نیلفروشان گرفت اما سوال این است که از زمان ترور اسماعیل هنیه تا انجام عملیات «وعده صادق 2» رسانههای اصولگرا چه گفتهاند.
سرانجام ایران به ترور شهید اسماعیل هنیه، شهید سیدحسن نصرالله و شهید عباس نیلفروشان پاسخ داد؛ اما سوال این است که از زمان ترور اسماعیل هنیه تا انجام عملیات «وعده صادق 2» رسانه های اصولگرا چه گفته اند.
بعد از نماز جمعه اخیر تهران که به امامت رهبر معظم انقلاب برگزار شد، با آقای محترمی همکلام شدم. او بر خلاف بسیاری از عزیزان که مواضعم را میپسندند و قبل و بعد از نماز جمعه با آنان هم، سلام و علیک داشتم، منتقدانه برخورد کرد. حرفش این بود که تو فرزند نظام و انقلاب هستی؛ چرا در موضعگیریهایت همواره به اصولگرایان میتازی و به اصلاحطلبان کاری نداری؟
محمد عطریانفر، فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: حضور آقای لاریجانی در گفتگوهای رسانهای چنین پیامی به دست میدهد که تغییر رویکردی در حال رخ دادن است.
فیاض زاهد گفت: اگر قرار باشد آقای پزشکیان به سرنوشت روسای جمهور قبلی بدل نشود و اگر قرار باشد ساختار هم خطایی که درمورد روسای جمهور قبلی کرده مرتکب نشود، باید به نفع هم از برخی رویاهایشان دست بردارند.
ناطقنوری دیگر از نظر فکری به اصلاحطلبان نزدیک شده بود و با خاتمی، هاشمی برای پیروزی حسن روحانی در انتخابات سال 92 همراه شد اما باز هم قهر سیاسی او پایان نیافت. بعد از پیروزی حسن روحانی دعوت از او برای پیوستن به دولت هم پاسخی نیافت.
«در برخی کشورها که از نظام تابعیت مبتنی بر خاک پیروی میکنند، استثنایی در خصوص کسانیکه با مأموریت دیپلماتیک در خاکشان اقامت دارند، وجود دارد که فرزندانشان مشمول اعطای تابعیت نمیشود. با این حال، میتوان گفت که تعیین بیقید و شرط تابعیت مضاعف بهعنوان یکی از عوامل محرومیت از تصدی مشاغل حساس، با وجود فروض گوناگونی که تابعیت مضاعف میتواند داشته باشد، شماری از شایستگان را و از جمله نسل...
«نظام سیاسی ایران به تدریج دریافته چگونه میتواند از بحرانها فرصت سازد. واقعیت آن است سه بحران 96، 98 و 1401 ضربات خردکنندهای بر نظام سیاسی ایران وارد کرد. نیروهای سیاسی درون نظام اعم از اصولگرا و اصلاحطلب را از اثرگذاری انداخت. انتخاب رییسی وضعیت را نه تنها بهبود نبخشید بلکه سطح بحران در حوزه مدیریت را تشدید کرد. نظام سیاسی شاید در ابتدا فکر میکرد با تکیه بر استراتژی «خالصسازی»...