اصولگرایان
اصولگرایان
اختلاف میان اعضای شورای شهر تهران چند ماهی است که شدت گرفته؛ اختلافاتی که به نظر منشا سیاسی دارد و کلاف مشکلات شهری و تحقق مطالبات شهروندان را در هم پیچیده است.
چگونه خطیب پرحاشیه اصولگرایان و منبری محبوب پایداریها، از رفیق شفیق کیهان به دشمن سرسخت تبدیل شد؟
هر روز اخبار فراوانی در رسانهها منتشر میشود که دنبال کردن آنها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیلهای صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.
اظهارات اخیر محمد قوچانی در خصوص علی لاریجانی واکنش فعال سیاسی اصولگرا را به همراه داشت.
اظهارات پناهیان باعث شده است تا بسیاری به او برچسب منفعتطلبی بزنند و بگویند که برای کسب منفعت در سه ماهه گذشته چندبار موضعگیریهای خود را درباره افراد و کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم و بعد از آن درباره دولت پزشکیان تغییر داده است.
محسن غرویان، استاد حوزه علمیه قم میگوید: سنگاندازیها و مانعتراشیها و انتقادات غرضورزانه مخالفت با ولی فقیه و حرام شرعی است.
رشیدی کوچی با اشاره به برخی از افراد تندرو و دعواهای سیاسی گفت: من نام کسی را نمیبرم اما از قدیم گفتند که هدف وسیله را توجیه نمیکند. برخی از افراد برای اینکه به هدفشان برسند دست به هرکاری میزنند که این اصلا خوب نیست.
جلال رشیدی کوچی، نماینده مرودشت در مجلس یازدهم در «کافه خبر» گفت: من به برخی از دوستان که موافق ردصلاحیت بنده بودند گفتم که شما اگر میخواهید اثربخشی من را از بین ببرید، کافی بود من را تایید میکردید اما با ردصلاحیتی که اتفاق افتاد، عملا باعث شد که من بیشتر دیده شوم و مردم هم به من لطف داشتند.
پناهیان در حالی در حضور پزشکیان که تا پیش از انتخابات از مخالفان جدی او بوده، در نقد دو قطبی سازی سخن گفته است که خود از منتقدان دولت روحانی و اصلاحات بوده و بارها زبان به توهین و بیان ادعاهای عجیب علیه آنان گشوده بود؛ در واقع پناهیان هر بار که از دو قطبی سازی انتقاد کرده است، یک دو قطبی جدید ساخته است.
افراطیون، اصلاحطلبی را پوششی برای رادیکالها قرار داده و به اسم دعوت از اصلاحطلبان خواستار حضور رادیکالها در دولت هستند
نماینده تهران در مجلس دوازدهم در گفتگویی اظهار داشت: این دوقطبیسازیهای سیاسی نتیجهای جز «تقدیم الاراذل بر افاضل» و بالعکس! ندارد. نتیجه آن این میشود که دولت وقتی از یک جریان سیاسی با این شاخصه تشکیل میشود کارآمدی ندارد.
حمید رسایی از جبهه پایداری کنار گذاشته شده است اما در مجلس دوازدهم بدون شک در صورت تشکیل فراکسیون جدید در صدر و سخنگویی آن قرار خواهد گرفت.
سلیمی نمین در یادداشتی خطاب به ظفرقندی وزیر بهداشت از وی خواست به رویکرد وفاق ملی رئیسجمهور پایبند باشد و از نام افرادی مثل شهید داود کریمی سوءاستفاده نکند.
عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی میگوید: تندروها اگر مراقبت نکنند امکان دارد در مسیر تقابل با رهبری و انقلاب قرار بگیرند. در حقیقت اینجاست که باید آن مسیر درست را با توجه به شاخصهایی نظیر رهبری و قانون اساسی انتخاب کرد.
عباس سلیمی نمین در یادداشتی خطاب به ظفرقندی وزیر بهداشت از وی خواست تا به رویکرد وفاق ملی رئیس جمهور پایبند باشد و از نام افرادی مثل شهید داود کریمی سواستفاده نکند.