اصولگرایان
اصولگرایان
بهتازگی بعد از سه سال سکوت ظاهراً برخی رادیکالها به تنظیمات قبلی بازگشتهاند و اصرار به صفکشی خیابانی دارند؛ زیرا دولت جدید همسو با منافع آنها نیست و همین یک دلیل برای هنجارشکنی و تجمعات اعتراضی آنها کافی است و بهانه هم هرچه باشد، بالاخره جور خواهد شد. البته همه حق دارند انتقاد خود را مطرح کنند، اما این نکته نیز باید در نظر گرفته شود که برخی انتقادات و مطالبات به نفع کدام جریانهای...
«موضوعاتی مانند "FATF" که دولت آقای روحانی لایحه 5 گانهای را به مجلس ارائه کرد و به تصویب مجلس دهم رسید، اما با مخالفت شورای نگهبان مواجه شد و مجلس زیر همه آن فشارها و تهدیدها بر آن اصرار کرد، اما آقای شمخانی، دبیر وقت شورای امنیت ملی و آقای جلیلی که در مجمع تشخیص مصلحت نیز حضور دارند، همگی در این زمینه [مخالفت] نقش دارند و این تحریم هم بر تحریمهای بینالمللی مضاعف شد.»
درپی برداشته شدن فیلترینگ دو پلتفرم واتسآپ و گوگلپلی، تندروها و موافقان فیلترینگ که تا آخرین لحظه تلاش کردند تا جلوی رفع فیلترینگ پلتفرم ها را بگیریند، از این تصمیم اعضای شورایعالی فضای مجازی عصبانی بوده و مخالفت خود را در فضای مجازی نشان دادند.
«در خصوص فراخوان برای اعتراضات خیابانی، اگر اهدافی که در سال 96 مطرح بود، پشت پرده راهپیمایی روز جمعه باشد، به نظر من به اهدافشان نرسیدهاند، چراکه مردم از خیلی از این چیزها گذشتهاند و با آگاهی بیشتری در حال اقدام هستند و به دام افرادی که چنین فراخوانهایی را میدهند، نمیافتند. در روز جمعه هم با وجود تبلیغاتی که در فضای مجازی برای این راهپیمایی انجام شد، جمعشان حتی به اندازه پیکموتوریهای...
فعال سیاسی اصلاحطلب به اصولگرایان پیشنهاد کرد که آنان فرد شبیه به مرحوم رئیسی را معرفی کنند تا روند انتقال قدرت به او در کمال رضایت و آرامش صورت گیرد.
حوزه «سیاست خارجی، احیاء برجام و FATF» در کنار موضوع فیلترینگ و وضعیت اجرای قانون حجاب و عفاف به سه حوزه تسویه حساب بازندگان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم با مسعود پزشکیان تبدیل شده است، بازندگانی که سعی دارند تا تقاص شکست خود را با ویرانی وعدههای سه گانه مسعود پزشکیان از او و دولتاش بگیرند.
دنیای اقتصاد: اصرار مجلس به ابلاغ قانون حجاب تا آخر ماه جاری این روزها انتقادات بسیاری را برانگیخته است. منتقدان تنها به یک طیف سیاسی خاص تعلق ندارند؛ حالا دیگر حتی برخی از اصولگرایان هم خواستار عدم ابلاغ این قانون یا اصلاح مفادی از آن هستند. انتقادها به لایحه عفاف و حجاب هر چند از زمان نگارش آن از سوی قوای سهگانه آغاز شد، اما اعلام رئیس مجلس مبنی بر اینکه تا 23 آذرماه این قانون را...
سازمان تأمین اجتماعی به عنوان یک رکن کلیدی در نظام سلامت ایران، در سالهای اخیر با مشکلات مالی متعددی روبهرو بوده است. عملکرد شرکتهای زیرمجموعه این سازمان نتوانسته است به عنوان محرک مؤثر برای سوددهی و تأمین منابع عمل کند و به همین دلیل ناترازی میان منابع و مصارف ایجاد شده است.
«از سال 57 تاکنون سابقه نداشته که توهینهایی که یک زن مثلا محجبه به پزشکیان کرد از سوی هیچ فرد حتی بدون نزاکتی علیه رییسجمهور مستقر و به صورت علنی گفته شود. این عمق نفرت آنان از رفتار مبتنی بر وفاق و کینه از پزشکیان است. این گروه حتی از منتقدان هم بهتر میدانند که بذر چه خرزهره سمی را میخواهند بکارند.»
محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره طرح مجدد مساله بررسی پیوستن ایران به FATF میگوید: طبیعتا وقتی آقای رییسجمهور رسما از مجمع تشخیص مصلحت نظام درخواست بررسی این موضوع را داشته باشند، این مساله در دستورکار بررسی مجدد در مجمع قرار میگیرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره طرح مجدد مساله بررسی پیوستن ایران به FATF میگوید: طبیعتا وقتی آقای رییسجمهور رسما از مجمع تشخیص مصلحت نظام درخواست بررسی این موضوع را داشته باشند، این مساله در دستورکار بررسی مجدد در مجمع قرار میگیرد.
میرلوحی، معاون پارلمانی وزارت کشور در دولت اصلاحات، گفت: وفاق ملی در شعاری که آقای پزشکیان مطرح کردند به معنی تفاهم و افزایش مشارکت است. اگر قرار باشد وفاق با همان افرادی باشد که به دنبال خالصسازی بودند و باعث مهاجرت میلیونها آدم شدند به جایی نمیرسد. وفاق برای گفتن سخن با آقای رئیس جمهور است. ما اخباری میشویم که اصلاحطلبانی که برای استانداری یا مدیریت وزارتخانهها انتخاب میشوند...
به نظر محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا، حضور افراطیون جناح راست و چپ در سمتهای دولتی منجر به بروز تنشهای جدیدی خواهد شد و قطعاً به معنای همبستگی نخواهد بود.
محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا در مقایسه رویکرد دولت گذشته با دولت کنونی و مواجهه دولت چهاردهم در انتصاب استانداران بر مبنای وفاق ملی گفت: رویکرد دولت سیزدهم حذف کلیه مدیران دولت قبل از خود بود. عبارتی با نام بانیان وضع موجود خلق کردند و گفتند هر کسیکه جزو افراد دولت قبل بوده و باعث پدیدآمدن شرایط موجود است باید از عرصه مدیریت حذف شود.
سرانجام ایران عملیات انتقام خود را به خاطر ترور اسماعیل هنیه، سیدحسن نصرالله و عباس نیلفروشان گرفت اما سوال این است که از زمان ترور اسماعیل هنیه تا انجام عملیات «وعده صادق 2» رسانههای اصولگرا چه گفتهاند.