اصولگرایان
اصولگرایان
با مشخص شدن حربه نئوپایداریچیها در استفاده از جمعیت عدالتخواه برای زدن قالیباف، این بار نیروی پیاده تازهای برای نقد قالیباف و نواصولگرایان وارد میدان شد. علیاکبر رائفی پور فردی بود که برای این ماموریت در نظر گرفته شد. چهرهای که تریبونهای وسیعی را در اختیار داشت و طی سالهای گذشته توانسته بود تصویر متفاوتی از خود ارائه کند.
بسیار سادهانگارانه است اگر تصور شود، زد و خورد شدیدی که این روزها در حوزههای مختلف قدرت در جناح راست نمایان شده، یک دعوای حیدری و نعمتی (قالیباف - رائفیپور) میان دو فرد یا دو طیف محدود در جبهه اصولگرایی است.
ساده انگارانه است اگر تصور شود، زد و خورد شدیدی که در حوزه های مختلف قدرت جناح راست نمایان شده، یک دعوای حیدری و نعمتی (قالیباف - رائفی پور) میان دو فرد یا دو طیف محدود در جبهه اصولگرایی است.
با اعلام اسامی 45 منتخب باقی مانده انتخابات مجلس، تکلیف 290 کرسی بهارستان برای دوره دوازدهم مشخص شد. بر همین اساس در این گزارش به بررسی ترکیب سیاسی مجلس شورای اسلامی در چهار سال آینده پرداختیم.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی خضریان در نشستی با موضوع تبیین عملکرد مجلس شورای اسلامی و تشریح راهکارهای افزایش مشارکت مردم در انتخابات که از سوی ستاد جهاد تبیین امور ایثارگران و مرکز بسیج کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سالن اجتماعات شهید مفتح وزارت علوم برگزار شد، گفت: مشارکت در انتخابات سه سطح دارد، یک حکومت، دوم مردم و سوم نیز سطح نخبگانی که شامل دانشگاهیان،...
عباس عبدی در واکنش به اظهارات جنجال برانگیز مهدی نصیری به خبرآنلاین گفت: مشکل آقای نصیری این است که به دلائل پیشگفته و سوابق موجود، احتمال کمی وجود دارد که افکار عمومی با گزارههای اعلام شده ایشان همدلی کند، لذا همه در پی یافتن طرح و برنامهای پیچیده در پشت ماجرا هستند. با این حال باید منتظر بود تا حقیقت روشن شود.
مهدی نصیری از منتهیالیه اصولگرایی آمده، برای سلطنتطلبان و اصلاحطلبان که هر دوی آنها برای اصولگرایان حسابی باز نمیکنند، تعیینتکلیف کرده است.
آقای مهدی نصیری «این تذهبون»؟ به کجا چنین شتابان؟ شما آیا نماینده مهندس میرحسین موسوی هستید سخن میگویید؟ شما آیا نماینده جمهوریخواهان ایرانی هستید و سخنگوی آنها شدهاید؟ تاجزاده اگر قرار بود پیوندی با رضا پهلوی داشته باشد که در ایران نمیماند. از افکار فائزه هاشمی خبر دارید؟ نرگس محمدی چیزی در این خصوص نوشته که شما باور کردید باید چنین پیشنهادی بدهید؟ گفتگوی اخیر مهدی نصیری مدیرمسئول...
جریان خالصسازی توسط دولت و حامیانش در طول چند سال گذشته، دامن محمدباقر قالیباف را بیشتر از هر فرد دیگری گرفته و رئیس مجلس یازدهم از این موضوع خشمگین است. برنامه یکدست کردن به اختلاف سیاسی میان نیروهای جریان اصولگرا برای خالصسازی بیشتر منجر شد.
مهدی نصیری از منتهیالیه اصولگرایی آمده، برای سلطنتطلبان و اصلاحطلبان که هر دوی آنها برای اصولگرایان حسابی باز نمیکنند، تعیینتکلیف کرده است.
فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: در غرب هم یک سری مشکلات وجود دارد و دانشجو ها نیز اعتراض میکنند اما تفاوت این است که در آنجا و در نهایت خودشان را با این مسائل و خواست عمومی تطبیق می دهند، متحول می شوند و بهبود پیدا میکنند. در غرب زمانی که دانشجو اعتراض میکند به او اتهام هایی مانند اینکه از ایران پول گرفتهاید تا اعتراض کنید نمیزنند اما در ایران زمانی که دانشجو دست به اعتراض می زند هزار...
«در غرب اعتراضات بطور معمول به نتیجه میرسد یعنی افرادی پاسخگو میشوند و تغییر و تحولات اتفاق میافتد، چون بالاترین مقامها هم از مردم رای میخواهند پس اگر ببینند مردم اعتراض دارند خودشان وضع را اصلاح میکنند، اما در ایران اگر کسی بخواهد اصلاحات انجام دهد فورا رد صلاحیت میشود. از این تنور نانی برای اصولگرایان محترم پخته نمیشود و بهتر است فکر دیگری کنند.»
دیروز در صحن علنی شورای شهر تهران شاهد یکی از عجیبترین و منحصربهفردترین جلسات پارلمان شهری بودیم.
محمد حسین عظیمی، دبیرکل جبهه ایران اسلامی (جبهه حامیان انقلاب اسلامی) در پاسخ به این سوال که در انتخابات مجلس، اصولگرایان نیروهای انقلابی چند تا لیست دادند و این موضوع نشان از وجود انشقاق میان اصولگرایان می دانید، گفت: این همان بحث تمامیتخواهی است. اصلا بدتر از اینها؛ ثروتطلبی، قدرتطلبی، تمامیتطلبی. یک افرادی بیایند و بگویند نوکرهای من باشند، راننده من باشد، داماد من باشد، کیفکِش...
حمیدرضا ترقی، فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به کم شدن اطرافیان قالیباف در مجلس دوزادهم گفت: «عِده و عُده آقای قالیباف برای ریاست مجلس کم شده است. مجموعه آنهایی که از شورای ائتلاف در انتخابات مجلس رأی آوردند حدود 80 نفر هستند که این تعداد کفاف رأی آوری را در ریاست مجلس ندارد و نیازمند تعامل است.»
رئیس فراکسیون مجلس یازدهم میگوید: یکی از این موارد که از بیرون پارلمان به نمایندگان سفارش شد طرح شفافیت بود که وقت مجلس را گرفت و در پایان هم به آن شفافیت مد نظر نرسید، بلکه در حد رفع تکلیفی پیش رفت که بسیار حاشیه داشت و بسیار وقت مجلس را گرفت و یا در بحث لایحه حجاب که 9 ماده را قوه قضاییه به عنوان لایحه فرستاده بود، بعد 70 و چند ماده شد، که مشخص شد آن موارد هم سفارشات بیرونی بود که...