اصول گرایان
اصول گرایان
اسدالله بادامچیان گفت: ما چه کسی را تندرو می دانیم، مبنای تندروی و کند روی چیست..... نباید وقت مان را صرف این کارها کنیم، ما همه ایرانی هستیم و هرکس نظری دارد باید آزادانه بگوید، چه اشکالی دارد. آن چیز که مطرح است این است که جمع بندی و فرایند این مطالب به گونه ای باشد که بتواند کشور را پیش ببرد و مشکلات را حل کند، تورم را مهار و تحول را ایجاد کند.
بادامچیان گفت: کشور به یک سری تحولات جدی نیاز دارد و چون این نظام نظام مردمسالاری است باید این تحول از طریق انتخابات اتفاق بیفتد. دعوا و تفرقه و برخورد در ایران جواب بده نیست. ملت از این دعواهای دو قطبی و سه قطبی خسته شده اند. اصلاح طلبان، اصول گرایان، تندرو، کند رو و این دعواهای انقلابی فایده ای ندارد.
تندرو، کندرو، محافظه کار و انقلابی را قبول ندارم، بلکه معتقدم باید همه را ایرانی ببینیم زیرا اینها کسانی هستند که در این کشور دارند زندگی می کنند.
نگارنده معتقد است امروز جریان اصولگرایی بیشتر درمعرض خطرحمله تندروهای اصولگرا است تا اصلاح طلب، و با توجه به ضعف حکمرانی در اصول گرایان، لازم است در انتخابات پیش رو گفتمان جدیدی طراحی و اجرا شود.
مقام معظم رهبری در ماه مبارک رمضان فرمودند مسئولان نظام برای انتخابات سالم، پرامنیت، پر شور و رقابتی، راهبرد بنویسند. سوال من این است که فاعل این کار کیست و چه کسی باید این راهبرد ها را تدوین کند؟... سی و خرده روز از بیانات مقام معظم رهبری می گذرد. در این فاصله کدام دستگاه احساس تکلیف کرد. شورای نگهبان؟ صدا و سیما؟ مجمع تشخیص؟ وزارت کشور؟ معاونت سیاسی دفتر رییس جمهور؟ کی؟ من خبر دارم...
عصر ایران نوشت: ما هم جای روسیه وقتی بدانیم ایران به وتوی قطعنامه احتمالی از جانب روس ها نیاز دارد خاطرمان آسوده خواهد بود که موضع تندی ابراز نمی شود.
سیاست را چه به شطرنچ چه به پوکر چه به فوتبال تشبیه کنیم نباید بازی ما را حریف بخواند و نتیجه این می شود که در چون جایی مثل قضیه موضع روسیه جوری میگوییم تعارف نداریم که اسم هم نمی آوریم تا معلوم شود خیلی هم تعارف داریم. با مزه این که روزنامه دولت از وزارت خارجه انتقاد می کند چرا سفیر روسیه را احضار کردید در حالی که باید سفیر امارات را می خواستید.
هنر دولت این است که در سیاست خارجی غیر قابل پیش بینی باشد و در اقتصاد و معیشت غیر قابل پیش بینی اما حالا کار بر عکس شده و همه می توانند حدس بزنند موضع ایران در قبال فلان موضوع چیست. اما نمی دانیم قیمت تن ماهی تا چه حد گران خواهد شد.
عباس عبدی به سانسور یقه پیراهن ساعد سهیلی در تبلیغات فیلم شهرک واکنش نشان داد.
نزاع میان بعضی از افراد متعلق به دو جناح، صوری است. خودشان میدانند که نظراتشان برای مردم ارزش ندارد، این دوستان از حال و روز مردم خبر ندارند و فقط برای ماندگاری جناح خود بر اریکه قدرت تلاش مذبوحانه دارند
چندی پیش سعید حجاریان در مصاحبهای شروطی را برای حاکمیت مطرح کرد که با واکنش باهنر مواجه شد و بعد از سخنان باهنر موجی از حمله اصلاح طلبان به وی آغاز شد.
مقدم به خبرآنلاین گفت: ما اصولگرایان، چه بگوییم و چه نگوییم اصلا اصلاح طلبان باید حضور پیدا کنند و این هم تاکید رهبری است و هم انتظار عموم مردم است.
آن قدر که سوم تیر 1384 نیروهای تحولخواه را افسرده و مغموم کرد 1400 چنین نبود و اکنون در سالگرد سوم تیر 84 خبری از احمدینژاد نیست در حالی که دولت فعلی و نه رییس آن شبیهترین است به او.
عصر ایران نوشت: مطابق این ایده در واقع یک جنبش «نصیحتگری ملی» یا «اندرزگویی عمومی» باید شکل بگیرد، بلکه اصولگرایان کوتاه بیایند. به این اعتبار، نیروی چهارم دائرمدار «سخن» خواهد بود نه «عمل». و اگر سخنگفتن را هم نوعی از عمل بدانیم، عمل نیروی چهارم چیزی نیست جز سخن.
در واقع یک جنبش "نصیحتگری ملی" یا "اندرزگویی عمومی" باید شکل بگیرد، بلکه اصولگرایان کوتاه بیایند. به این اعتبار، نیروی چهارم دائرمدار "سخن" خواهد بود نه "عمل". و اگر سخنگفتن را هم نوعی از عمل بدانیم، عمل نیروی چهارم چیزی نیست جز سخن.