اصول گرایان
اصول گرایان
فردا نیوز نوشت: در تقسیم کار تیم سیاسی راست میانه با محوریت کارگزاران پیشنهاد شده حسن روحانی کاندیدای مجلس شود و با چهره هایی چون آذری جهرمی، سورنا ستاری، عبدالناصر همتی لیست تهران را تشکیل دهند. همچنین در این تقسیم کار، لاریجانی جدی ترین گزینه و جهانگیری گزینه بعدی راست میانه برای انتخابات ریاست جمهوری هستند
این روزها خبر نامزدی حسن روحانی برای انتخابات مجلس دوازدهم در محافل سیاسی به گوش می رسد.
سجده شکرشان هم کاملا واقعی است و نمایشی یا تحمیلی یا برای تظاهر نیست و قرار هم نیست در بازگشت به کشور خود نهادهایی بابت این دو کار از آنها تجلیل کنند چون کاری دلی انجام داده اند نه تبلیغاتی یا سیاسی.
عصر ایران نوشت، شما فکر میکنید ضرغامیِ زمان صدا و سیما میتوانست تمام نظرات خودش را اعمال کند؟ حتما نمیتوانسته است. وقتی من رییس رسانه ملی بودم تلاش زیاد کردم. من کارت قرمز زیاد گرفتم. 5 سال اول کلی گزارش از من به رهبری دادند. گاهی اوقات آدمها به دلایل مختلف همه چیز را نمیتوانند بگویند اما زمانی که حرف حق را گفتند و امکان راستیآزمایی وجود دارد باید بپذیریم».
اقتصادنیوز: در نگاه خوشبینانه ضرغامی اصولگراست نه «نواصولگرا» و مصداق تفاوتهای بارز اصول گرایان با نواصول گرایان که در یادداشت آقای عبدی در روزنامه اعتماد به آنها اشاره شده است.
مهرداد خدیر در «عصر ایران» نوشت: در نگاه واقعبینانه و دور از بدبینی یا خوشبینی مطلق میتوان 14 مورد را یادآور شد تا بدانیم چرا ضرغامی مثل بقیه اصولگرایان از بام تا شام از برخورد و تهدید سخن نمیگوید و ادبیات کیهان و خبرگزاریهای همسو و صدا وسیمای جبهه پایداری را تکرار نمیکند.
در نگاه واقعبینانه و دور از بدبینی یا خوشبینی مطلق میتوان 14 مورد را یادآور شد تا بدانیم چرا ضرغامی مثل بقیه اصولگرایان از بام تا شام از برخورد و تهدید سخن نمیگوید و ادبیات کیهان و خبرگزاریهای همسو و صدا وسیمای جبهه پایداری را تکرار نمیکند.
در حالی که قائم مقام سازمان تبلیغات نگاه مثبتی دارد وزیر کشور و کارشناس شبکه افق علیه آن سخن می گویند. حداد عادل گفته است جامعه دوقطبی شده اما انگار اردوگاه خودشان هم در این باره دوپاره است.
در حالی که قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی نگاه مثبتی دارد وزیر کشور و کارشناس شبکه افق علیه آن سخن می گویند. حداد عادل هم گفته بود جامعه دوقطبی شده اما انگار اردوگاه اصوگرایان هم در اینباره نظر واحد ندارد
هر قدر هم از خواص غذایی با کدوی آب پز بگویید باز هم دهه هشتادیها مرغ سوخاری و پیتزا را ترجیح میدهند. این تغییر ذائقه را نمیتوان به تمامی به توطئه "جریان مسلط داده" نسبت داد.
هر قدر هم از خواص غذایی با کدوی آب پز بگویید باز هم دهه هشتادیها مرغ سوخاری و پیتزا را ترجیح میدهند. این تغییر ذائقه را نمیتوان به تمامی به توطئه "جریان مسلط داده" نسبت داد.
محمد علی رجایی به عنوان نخست وزیر در شورای امنیت سخنرانی کرد نه به عنوان رییس جمهوری در مجمع عمومی سازمان ملل و پای شکنجه دیده خود را در کنفرانس خبری روی میز گذاشت نه حین نطق.
صحبت از عرف دیپلماتیک است نه سوابق سیاسی و کافی است به یاد آوریم 8 سال پس از پایان جنگ ایران و عراق صدامحسین رییس جمهوری وقت عراق را هاشمی رفسنجانی برای شرکت در سازمان کنفرانس اسلامی به تهران دعوت کرد
با فرض این که از هیچ رانت و امکاناتی استفاده نکرده باشند و از کدِیمین و عرقِ جبین بستر مالی برای سفر و اقامت فراهم آمده باشد باز یعنی در چنین خانواده ای هم اعضا مثل هم نمیاندیشند چه رسد به جامعه
در غیاب تیم اطلاع رسانی مذاکرات هسته ای، محمد مرندی در یک سال گذشته به پدیده اطلاع رسانی تبدیل شده است. از او به عنوان مشاور رسانه ای تیم مذاکره کننده هسته ای یاد می شود. او فرزند سید علیرضا مرندی از چهره های مورد وثوق و ذی نفوذ جمهوری اسلامی ایران است.
اوج عکس العمل اصولگرایان به ویژه نواصولگرایان در سال 97 به ویژه با خروج آمریکا از برجام، به آتش کشیدن متن برجام در مجلس بود. اما آیا قرار بود اصولگرایان و نواصولگرایان برای همیشه برایشان در بر همان پاشنه نفی برجام بچرخد؟