اصول گرایان
اصول گرایان
رئیس دانشگاه تربیت مدرس با تاکید بر اینکه این دانشگاه با هیچ استادی به خاطر فعالیت سیاسی و فرهنگی قطع همکاری نکرده است، گفت: اساتید ما بسیار خوب، باعلم و دانشمند هستند و در جناحبندیها نمیگنجند و اگر هم استاد سیاسی داشته باشیم از طیف اصول گرایان و اصلاح طلبان خوب نظام هستند که به یک پختگی سیاسی رسیدند.
بریکس، سرواژه نام 5 کشور برزیل (B)، روسیه (R)، هند (I)، چین (C) و آفریقای جنوبی (S) است که به عنوان نمادهای اقتصادهای نوظهور در قرن 21 شناخته میشوند.
رئیس دانشگاه تربیتمدرس گفت: در دانشگاه تربیت مدرس ما هیچ استادی را نداریم که به خاطر مسائل سیاسی و فرهنگی با دانشگاه قطع ارتباط کرده باشد.
عصر ایران نوشت: بریکس بدیل برجام نیست و ذوقزدگی اصولگرایی رادیکال ایرانی که با اعتماد به نفس عضویت ایران در بریکس و آزادی 6 میلیارد دلار و افزایش فروش نفت در حال تقسیم غنایم مناصباند و دانشگاهیان را هدف گرفته اند یادآور شور و شوق بعد از قبول عضویت در پیمان شانگهای است.
دستاورد برجام را در سال های 94 تا 97 و با یک رقمی شدن تورم و آرامش بازار و استقبال مردم از انتخابات اسفند 94 و 96 دیدیم. اگر در ماههای آینده تورم تک رقمی شود و پیوستن به بریکس موجی برای انتخابات اسفند 1402 (مانند اسفند 94) ایجاد کند فبها وگرنه با بریکس بریکس کردن دهان مردم شیرین و سفره ها رنگین نمیشود چرا که به تعبیر مشهور مردم به یخچال خانه خودشان بیش از تلویزیون اعتماد دارند. با...
عصر ایران نوشت: سالروز درگذشت او بهانهای است برای این یادآوری: صلاحیت کسی را رد کردند که خود سالها دیگران را تایید و رد میکرد و دوبار هم نامزد ریاست جمهوری شده بود. تنها چند ماه بعد در 4 شهریور 84 سکته کرد و درگذشت...
در دورانی که بعد از درگذشت امام خمینی نظارت استصوابی را با تفسیری ویژه ابداع کردند و بعد از اعمال آن برای نمایندگان مجلس سوم و حذف شماری از آنان از انتخابات بعدی در مجلس چهارم که خود حاصل نظارت استصوابی بود به قانون بدل شد.
صلاحیت کسی را رد کردند که خود سالها در شورای نگهبان صلاحیت دیگران را تایید و رد میکرد و دوبار نامزد هم ریاست جمهوری شده بود. تنها چند ماه بعد و در 4 شهریور همان سال سکته کرد و درگذشت...
ما هنوز که هنوز است فلسفه وجودی مجلس را بعنوان یک جایگاه قوه قوی هدایتی و نظارتی و تدوین قوانین نتوانسته ایم خوب ترسیم بکنیم وبه طبع در قالبش چارچوب نماینده ها و شاخص هایی که باید وارد بشود، نتوانسته ایم ترسیم کنیم.
جماران نوشت: جلیل رحیمی جهان آبادی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: مردم به شدت دلسرد هستند و مردم حتی زمانی که برای مجلس دهم رأی دادند، و دیدند مجلس خواستههای آنها را برآورده نکرد و یا زمانی که حسن روحانی رئیس جمهور شد خیلی از خواستههای مردم را نخواستند و یا نتوانستند برآورده نکردند!
اسدالله بادامچیان گفت: ما چه کسی را تندرو می دانیم، مبنای تندروی و کند روی چیست..... نباید وقت مان را صرف این کارها کنیم، ما همه ایرانی هستیم و هرکس نظری دارد باید آزادانه بگوید، چه اشکالی دارد. آن چیز که مطرح است این است که جمع بندی و فرایند این مطالب به گونه ای باشد که بتواند کشور را پیش ببرد و مشکلات را حل کند، تورم را مهار و تحول را ایجاد کند.
بادامچیان گفت: کشور به یک سری تحولات جدی نیاز دارد و چون این نظام نظام مردمسالاری است باید این تحول از طریق انتخابات اتفاق بیفتد. دعوا و تفرقه و برخورد در ایران جواب بده نیست. ملت از این دعواهای دو قطبی و سه قطبی خسته شده اند. اصلاح طلبان، اصول گرایان، تندرو، کند رو و این دعواهای انقلابی فایده ای ندارد.
تندرو، کندرو، محافظه کار و انقلابی را قبول ندارم، بلکه معتقدم باید همه را ایرانی ببینیم زیرا اینها کسانی هستند که در این کشور دارند زندگی می کنند.
نگارنده معتقد است امروز جریان اصولگرایی بیشتر درمعرض خطرحمله تندروهای اصولگرا است تا اصلاح طلب، و با توجه به ضعف حکمرانی در اصول گرایان، لازم است در انتخابات پیش رو گفتمان جدیدی طراحی و اجرا شود.
مقام معظم رهبری در ماه مبارک رمضان فرمودند مسئولان نظام برای انتخابات سالم، پرامنیت، پر شور و رقابتی، راهبرد بنویسند. سوال من این است که فاعل این کار کیست و چه کسی باید این راهبرد ها را تدوین کند؟... سی و خرده روز از بیانات مقام معظم رهبری می گذرد. در این فاصله کدام دستگاه احساس تکلیف کرد. شورای نگهبان؟ صدا و سیما؟ مجمع تشخیص؟ وزارت کشور؟ معاونت سیاسی دفتر رییس جمهور؟ کی؟ من خبر دارم...
عصر ایران نوشت: ما هم جای روسیه وقتی بدانیم ایران به وتوی قطعنامه احتمالی از جانب روس ها نیاز دارد خاطرمان آسوده خواهد بود که موضع تندی ابراز نمی شود.