اصول گرایان
اصول گرایان
رقابتی که میان اصلاح طلبان عمل گرا و رادیکال از سال 98 آغاز شده، تمام نمی شود بلکه به اشکال مختلف بازتولید می گردد
اقتصادنیوز: منچهر متکی، تصریح میکند: دولت رئیسی در اتاق های فکر به دنبال راهکاری برای مهار تورم باشد.
بخشی از جامعه ی ما اصلاح طلبی را میپسندند بخشی اصول گرایی را میپسندند و بخشی هیچ یک از این دوتا را نمیپسندنداصطلاحا به این گونه افراد قشر خاکستری میگویند و آنها در موقعیت مختلف تصمیم خود را میگیرند این موضوع نشان دهنده ی این است که ما باید به مردم اعتماد نماییم ما چنگ در چهره ی مردممان نیاندازیم
ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا با هشدار نسبت به نفوذ مدعیان انقلابی بودن در ساختارهای نظام می گوید: انتخابات آینده مجلس زمینه محک خوبی برای اصول گرایان است تا ببینند با این جریان چه می خواهند بکنند.
در این میان به جز واکنشهایی که همه را نفی میکنند و میان لاریجانی و رییسی و روحانی و خاتمی تفکیک و فاصله قایل نیستند و هر دعوایی را زرگری یا به قصد کسب قدرت میدانند دو واکنش بیشتر قابل توجه بود...
اقتصادنیوز: عصرایران در یادداشتی به استقبال رسانه های حامی دولت از پیوستن ایران به بریکس پرداخت.
رئیس دانشگاه تربیت مدرس با تاکید بر اینکه این دانشگاه با هیچ استادی به خاطر فعالیت سیاسی و فرهنگی قطع همکاری نکرده است، گفت: اساتید ما بسیار خوب، باعلم و دانشمند هستند و در جناحبندیها نمیگنجند و اگر هم استاد سیاسی داشته باشیم از طیف اصول گرایان و اصلاح طلبان خوب نظام هستند که به یک پختگی سیاسی رسیدند.
بریکس، سرواژه نام 5 کشور برزیل (B)، روسیه (R)، هند (I)، چین (C) و آفریقای جنوبی (S) است که به عنوان نمادهای اقتصادهای نوظهور در قرن 21 شناخته میشوند.
رئیس دانشگاه تربیتمدرس گفت: در دانشگاه تربیت مدرس ما هیچ استادی را نداریم که به خاطر مسائل سیاسی و فرهنگی با دانشگاه قطع ارتباط کرده باشد.
عصر ایران نوشت: بریکس بدیل برجام نیست و ذوقزدگی اصولگرایی رادیکال ایرانی که با اعتماد به نفس عضویت ایران در بریکس و آزادی 6 میلیارد دلار و افزایش فروش نفت در حال تقسیم غنایم مناصباند و دانشگاهیان را هدف گرفته اند یادآور شور و شوق بعد از قبول عضویت در پیمان شانگهای است.
دستاورد برجام را در سال های 94 تا 97 و با یک رقمی شدن تورم و آرامش بازار و استقبال مردم از انتخابات اسفند 94 و 96 دیدیم. اگر در ماههای آینده تورم تک رقمی شود و پیوستن به بریکس موجی برای انتخابات اسفند 1402 (مانند اسفند 94) ایجاد کند فبها وگرنه با بریکس بریکس کردن دهان مردم شیرین و سفره ها رنگین نمیشود چرا که به تعبیر مشهور مردم به یخچال خانه خودشان بیش از تلویزیون اعتماد دارند. با...
عصر ایران نوشت: سالروز درگذشت او بهانهای است برای این یادآوری: صلاحیت کسی را رد کردند که خود سالها دیگران را تایید و رد میکرد و دوبار هم نامزد ریاست جمهوری شده بود. تنها چند ماه بعد در 4 شهریور 84 سکته کرد و درگذشت...
در دورانی که بعد از درگذشت امام خمینی نظارت استصوابی را با تفسیری ویژه ابداع کردند و بعد از اعمال آن برای نمایندگان مجلس سوم و حذف شماری از آنان از انتخابات بعدی در مجلس چهارم که خود حاصل نظارت استصوابی بود به قانون بدل شد.
صلاحیت کسی را رد کردند که خود سالها در شورای نگهبان صلاحیت دیگران را تایید و رد میکرد و دوبار نامزد هم ریاست جمهوری شده بود. تنها چند ماه بعد و در 4 شهریور همان سال سکته کرد و درگذشت...
ما هنوز که هنوز است فلسفه وجودی مجلس را بعنوان یک جایگاه قوه قوی هدایتی و نظارتی و تدوین قوانین نتوانسته ایم خوب ترسیم بکنیم وبه طبع در قالبش چارچوب نماینده ها و شاخص هایی که باید وارد بشود، نتوانسته ایم ترسیم کنیم.
جماران نوشت: جلیل رحیمی جهان آبادی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: مردم به شدت دلسرد هستند و مردم حتی زمانی که برای مجلس دهم رأی دادند، و دیدند مجلس خواستههای آنها را برآورده نکرد و یا زمانی که حسن روحانی رئیس جمهور شد خیلی از خواستههای مردم را نخواستند و یا نتوانستند برآورده نکردند!