اصول گرایان
اصول گرایان
اوج عکس العمل اصولگرایان به ویژه نواصولگرایان در سال 97 به ویژه با خروج آمریکا از برجام، به آتش کشیدن متن برجام در مجلس بود. اما آیا قرار بود اصولگرایان و نواصولگرایان برای همیشه برایشان در بر همان پاشنه نفی برجام بچرخد؟
اگرچه از موازنه قدرت می گوید و نقش لوله تفنگ اما از اتکا به مردم هم غافل نیست تا این تصور درنگیرد که موفقیت های نظامی حکومت را از مردم بی نیاز میکند و در این بخش از حسین شریعتمداری متفاوت و متمایز میشود.
محمدرضا باهنر هم در گفت و گویی ضرورت کلید خوردن اصلاحات اساسی در ایران را یادآوری کرده و از میسر بودن همکاری و همفکری بین جریان های سیاسی مختلف بر سر مسایل کلان و ملی گفته است.
جامعه ما را می شود به سه به علاوه یک دسته تقسیم کرد.
قالیباف میخواهد به شکلی ظریف حساب خودش و نواصولگرایان را جدا کند چرا که اکنون همه جا گفته میشود حسن روحانی هشدار داده بود اگر من نباشم اینها بر سر اینترنت و حجاب سختتر میگیرند و برجام را هم هوا میکنند و هر سه در حال انجام است!
«بدهکاری دولت روحانی» چند ماهی هست که به یک کلید واژه در ادبیات طرفداران و مسئولان دولت سیزدهم تبدیل شده است. حالا با وخیم تر شدن اوضاع اقتصادی کشور و ثبت رکورد تورم ماهانه در خرداد ماه و عملی نشدن وعده های اقتصادی دولت سیزدهم، این کلید واژه بیشتر استفاده می شود
تجارب گذشتگان دور و نزدیک، تجارب ما نیز به شمار میرود؛ چرا که "آنها" نیز مثل "ما" بخشی از "ملت ایران" بودند. نفی مطلق آنها، یعنی احساس استغنا از تجارب آنها در حل مسائل و مشکلات ریز و درشت این سرزمین
تحلیل میزان آرا و ترکیب هیات رییسه جدید مجلس یازدهم نشان می دهد که تلاش جریان رادیکال اصول گرا برای به چالش کشیدن ریاست محمد باقر قالیباف به نتیجه نرسید و او برای سال سوم با میزان رای بالا رییس مجلس ماند.
اعتراضات دی ماه 1396 نشان داد که اصلاحات حتی از نمد حمایت انفعالی و پسینی رخدادهای اجتماعی نیز نمی تواند، کلاهی برای ترمیم اعتبار از دست رفته خود ببافد و این جریان با پدیده قهر اجتماعی مواجه شده بود.
دیده بان ایران نوشت: حسین انواری گفت: همانهایی که از سفره انقلاب بهرههای زیادی بردند و بعد از اینکه از قدرت خارج شدند, بیکار نمینشینند و هر طور که بتوانند چوب لای چرخ امور میگذارند تا دولت نتواند فعالیتش را در آرامش پی بگیرد.
اگر ایران برای تمام ایرانیان باشد و برای انتخاب با سد نظارت استصوابی و در استخدام با گزینش ایدیولوژیک روبه رو نشوند و در دانشگاه تنها علم معیار باشد آنگاه با خود نمیگویند: بر خاکی نشسته ام که از آن من نیست از رنجی خسته ام که از آن من نیست.... حس تعلق امید به آینده می آفریند و آن گاه به نسل بعد می اندیشی و به او می سپاری.