اعزام 34 هزار دانشگاهی به مناطق جنگی در قالب اردوهای راهیان نور
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: در سال گذشته در مجموعه آموزش عالی کل کشور، شاهد اعزام 34 هزار نفر دانشگاهی اعم از دانشجو، استاد و کارمند به مناطق جنگی بودیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: در سال گذشته در مجموعه آموزش عالی کل کشور، شاهد اعزام 34 هزار نفر دانشگاهی اعم از دانشجو، استاد و کارمند به مناطق جنگی بودیم.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، جلسه قرارگاه شهید علم الهدی دانشگاهیان استان در خصوص برگزاری اردوهای راهیان نور دانشجویی و با هدف تربیت کادر تراز انقلاب اسلامی و ترویج و انتقال ارزشهای دفاع مقدس به نسل جدید دانشجو، درسالن کنفرانس دانشگاه کرمان برگزار شد.
عبدالحسین کلانتری گفت: همانطور که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرمودند: راهیان نور یک فناوری فرهنگی و اجتماعی بیبدلیل است که برکات و فیوضات زیاد آن را، در این سالها در فضای کل کشور و به صورت خاص در فضای دانشگاه شاهد بودهایم.
وی افزود: در زمان شیوع بیماری کرونا و تعطیلی دانشگاهها این رویداد کم فروغ شده بود که به حول و قوه الهی در سال گذشته در یک مقیاس باور نکردنی برگزارشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در سال گذشته در مجموعه آموزش عالی کل کشور، شاهد اعزام 34 هزار نفر دانشگاهی اعم از دانشجو، استاد و کارمند به مناطق جنگی بودیم که از این تعداد، جمعیت غالب را دانشجویان تشکیل میدادند و الحمدلله با ظرفیت عظیمی که این رویداد دارد، میتواند فضای دانشگاه را متحول و بسیاری از ارزشها و آرمانهای انقلاب و نظام را به نسل جوان منتقل کند.
وی خاطرنشان کرد: راهیان نور یکی ار فناوریهای بیبدلیل در جمهوری اسلامی است؛ بهطوری که جزو مؤثرترین رویدادها در حوزه فرهنگی و در کنار رویداد اربیعن، در فضای دانشگاه، درخشش خاصی دارد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: مسئولین برگزاری اردوهای راهیان نور باید تا سرحد امکان کمک کنند، که این رویداد با عظمت وشکوه خاصی برگزار شود و در خصوص تقاضاهای دانشجویان مساعدتهای لازم صورت گیرد تا دانشجویان بتوانند از این رویداد، بهره لازم را ببرند.
وی افزود: در شرایط جدید، نیازمند آن هستیم که با تأثر به شهدا و حمایت از چنین رویدادهایی، فضای فرهنگی دانشگاهها را دگرگون کنیم و فضایی جدید و پرنشاطی در دانشگاهها حاکم کنیم.
کلانتری در خصوص اهمیت این رویداد گفت: این رویداد با تمام فراز و نشیبهای فضای فرهنگی کشور، در نظام ذهنی و رفتاری مردم ایران محوریت و مرجعیت دارد و فراتر از کشمکشهای سیاسی و روزمرگی، مردم شهدا را سرلوحه خودشان قرار میدهند و به آنها تمسک میجویند و با تمام سلایقی که در میان مردم و حتی جامعه دانشجویی وجود دارد باید با استراتژیهای جدید بتوانیم پاسخگوی متنوع سلایق و علایق باشیم و آنها را به مسیر شهدا گره بزنیم.
وی عنوان کرد: باید از ظرفیتها و پتانسیلهایی که وجود دارد تلاش نمائیم تا جامعه مخاطب راهیان نور را تنوع و گسترش دهیم.
وی بر تنوع بخشی برنامههای اردوهای راهیان نور، بخصوص برای دانشجویان سفر اولی تاکید کرد و افزود: پیرامون راهیان نور باید رویدادهایی را از قبل، حین و بعد از آن در دستور کار قرار دهیم.