دوشنبه 5 آذر 1403

افتتاح مجتمع فرهنگی و اجتماعی امام علی (ع) «علوم پزشکی شهیدبهشتی»

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
افتتاح مجتمع فرهنگی و اجتماعی امام علی (ع) «علوم پزشکی شهیدبهشتی»

مجتمع فرهنگی و اجتماعی امام علی (ع) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور وزیر بهداشت و معاونین وی افتتاح شد.

مجتمع فرهنگی و اجتماعی امام علی (ع) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور وزیر بهداشت و معاونین وی افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر بهرام عین اللهی در آیین افتتاح مجتمع فرهنگی و اجتماعی امام علی (ع) واقع در ضلع غربی ستاد دانشگاه، تکمیل چنین پروژه طی یک سال را اقدامی انقلابی دانست و گفت: سال گذشته برای دیدار نوروز به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آمدیم و پیشنهاد راه اندازی مجتمعی با ظرفیت برگزاری مراسم و کنفرانس‌های دانشگاهی و ملی را ارایه دادیم، افتتاح این پروژه پس از یک‌سال اقدامی انقلابی و قابل تقدیر است.

وی در ادامه دکتر علیرضا زالی را مدیر ارزشی انقلابی خواند و عنوان کرد: برای پیشبرد انقلاب اسلامی با وحدت و هماهنگی، نیاز به مدیران ارزشی و انقلابی است، ما به انقلاب اسلامی مدیون هستیم و مردم نیز به مسئولان و دانشگاهیان امید دارند.

وزیر بهداشت اظهار کرد: در شروع انقلاب اسلامی، علی رغم وابستگی به جهان غرب در حوزه سلامت، هیچ پیشرفتی حاصل نمی‌شد اما پس از انقلاب با وجود جمعیتی سه برابر آن زمان، علاوه بر درمان هموطنان به درمان بیماران از سایر کشورهای منطقه نیز پرداخته شد.

عین اللهی با اشاره به اینکه تاریخی پرافتخار در حوزه سلامت رقم خورده است، افزود: امروزه قوی‌ترین نظام سلامت با توانمندترین نیروی انسانی در منطقه را داریم و این جایگاه کار را برای ما سخت تر می کند.

وزیر بهداشت تصریح کرد: مهمترین انتظار از دانشگاه‌های علوم پزشکی، رفع نیاز بهداشتی و درمانی مردم است. همچنین این دانشگاه‌ها علاوه بر حوزه آموزش و پژوهشی باید در زمینه‌های فرهنگی نیز پیشتاز باشند، که البته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این حوزه‌ها پیشتاز است.

عین اللهی با بیان اینکه نظام سلامت باید در خدمت مردم و مستضعفین باشد، گفت: نظارت و ارزیابی بر مراکز تابعه دانشگاهی باید شدت یابد و با متخلفان برخورد شود.

به گفته وزیر بهداشت، برنامه عدالت و تعالی نظام سلامت با محوریت خدمت رسانی به موقع، رضایتمندی پرسنل و افزایش بهره‌وری در حال اجرا در تمامی مراکز بهداشتی و درمانی است.

وی ارتقای بهره‌وری متناسب با امکانات را تکلیفی ضروری دانست و گفت: توجه به اهمیت بهره‌وری، اقتصاد مقاومتی، ایجاد و توسعه مراکز فرهنگی، تقویت شورای فرهنگی و توجه به مساجد بیمارستان‌ها، امور آموزشی و پژوهشی، مسئولیت شناسی، حضور در میدان عمل و وقت شناسی از لازمه‌های خدمت رسانی در نظام سلامت است.

وزیر بهداشت با اشاره به شعار مهار تورم و افزایش تولید، ادامه داد: این شعار با سرلوحه تصمیم سازی در حوزه سلامت باشد.

وی تصریح کرد: امیدواریم مجتمع امام علی (ع) خیر و برکات دانشگاهی و ملی داشته باشد و بسیاری از رویدادهای مهم علمی و پژوهشی در این محل برگزار شود.

عین اللهی با اشاره به اینکه مهمترین انتظار از دانشگاه‌های علوم پزشکی، رفع نیاز بهداشتی و درمانی مردم است، گفت: همچنین این دانشگاه‌ها علاوه بر حوزه آموزش و پژوهش باید در زمینه‌های فرهنگی نیز پیشتاز باشند، که البته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این حوزه‌ها پیشتاز است.

وی ادامه داد: توسعه فضاهای فیزیکی باید متناسب با مامویت باشد و با توجه به ماموریت‌های گسترده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توسعه فضای فیزیکی در روند خدمت رسانی مراکز تابعه این دانشگاه نقش موثری دارد.

وزیر بهداشت اظهار کرد: گسترش این فضاها زمانی ارزشمند است که با ارتقای بهره‌وری همراه باشد. یکی از مهمترین فضاهای ایجاد شده در حوزه درمانی دانشگاه، پروژه کلان بیمارستان شهدای تجریش است.

عین اللهی در ادامه این قبیل پروژه‌ها را، اقتدار نظام سلامت جمهوری اسلامی دانست و بر ضرورت آنها تاکید کرد.