افتتاح پروژههای نیمهتمام دولت دوازدهم در وقت اضافه / شوهای تبلیغاتی در خصوص تکمیل و بهرهبرداری از پروژههای نیمهتمام عمرانی
رئیس جمهور و وزرا به شدت در تلاش هستند تا از پروژههای عمرانی جدید (البته کامل نشده و با هزار و یک مشکل) پردهبرداری کنند و روبان پشت روبان است که قیچی زده میشود. همزمان آمارهایی اعلام میشود تا نشان دهند، دولت موفقیتهای عظیم و شگرفی در عرصه های مختلف بدست آورده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، چندی به پایان دولت دوازدهم باقی نمانده است، روزهایی که وعده هایی زیاد برای مردم داده شد اما یکی پس از دیگری به زمان های دیگری موکول شد تا اینکه با تکمیلی و نا تکمیلی آن در وقت اضافه در حال به سرانجام رساندن است.
بهره برداری از پروژه های مختلف به ویژه در بخش زیرساخت در حالی این روزها به عنوان یکی از اولویت های اصلی دولتی ها تبدیل شده است که بر اساس بررسی های اولیه مشخص شده است، که هیچ کدام از این پروژه ها به مرحله نهایی ساخت نرسیده و آماده افتتاح نیستند.
دولت حسن روحانی در استان کردستان که وعده تحول در تمامی بخش ها را داده بود این روزها در حالی به دنبال بهره برداری و افتتاح پروژه های نیمه تمام است، که هیچ کدام از این وعده ها به سرانجام نرسیده و متاسفانه اقدامات صورت گرفته در سالهای قبل از دهه 90 را نیز به نام خود مصادره می کند.
افتتاح جاده سنندج - مریوان در روزهای پایانی عمر دولت دوازدهم در حالی با تبلیغات گسترده رسانه های وابسته به دولت مواجه شده است که بر اساس گفته کارشناسان و همچنین نمایندگان ادوار مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی این مسیر هنوز به صورت کامل احداث نشده و به صورت نیمه تمام مورد بهره برداری قرار می گیرد.
جاده سنندج - مریوان به عنوان یکی از مسیرهای مهم و پرتردد استان کردستان بیش از 20 سال است که در دست احداث قرار گرفته است و در سال 1388 و به دنبال سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی و با تزریق اعتباری ویژه جان گرفت و طی این سالها مسئولان دولت روحانی هر بار وعده ای تازه را در خصوص افتتاح و بهره برداری این مسیر مطرح می کردند که تا این لحظه تمامی این وعده ها بایگانی شده است.
در حالی که منصور مرادی نماینده سابق مریوان و سروآباد در گفتگویی در مجلس شورای اسلامی اعتقاد دارد که هنوز این مسیر به صورت 100 درصد تکمیل نشده است، ولی دولتی های کردستان با به راه انداختن یک فضای گسترده رسانه ای به دنبال بهره برداری از این پروژه هستند.
دولت حسن رحانی در استان کردستان نیز که طی هشت سال اخیر در اجرایی کردن وعده های خود ناکام بوده است در این روزهای پاینی عمر دولت، به دنبال راه انداختن شوهای تبلیغاتی در خصوص تکمیل و بهره برداری از پروژه های نیمه تمام عمرانی است.
بر اساس اعلام منابع موثق نزدیک به دولت روحانی در کردستان بهره برداری از پروژه ها و طرح های نیمه تمام تنها شامل جاده سنندج - مریوان نمی شود و مسئولان دولتی در کردستان تلاش می کنند تا پایان تیر ماه چندین پروژه نیمه تمام دیگر را نیز در کردستان به بهره برداری سوری برسانند.
فرودگاه سنندج، راه آهن همدان - سنندج، و چندین پروژه دیگر از جمله در بخش های فرهنگی و هنری از دیگر برنامه های دولتی برای افتتاح به شمار می رود که بر اساس بررسی های صورت گرفته متاسفانه هیچ کدام از این پروژه ها تکمیل نشده و دولت برای پر کردن کارنامه خالی خود در کردستان به این اقدام دست می زند.
افتتاح خارج از قاعده پروژههای نیمه تمام اقدام غیرقابل بخششی است که قطعا تبعات دامنهدار چنین اقدام نمایشی - تبلیغاتی علاوه بر وارد ساختن آسیبهای جدی بر ارکان اقتصاد کشور میتواند تا مدتهای مدیدی نیز به عنوان میراثی نامطلوب آثار مختلف تورمی برای مردم در پی داشته باشد و موجب سلب اعتماد عمومی به اخبار و اقدامات دولت گردد.
این بازی مسئولان است که در این این روزها آنقدر پروژه افتتاح میکنند که احساس میشود، از فردا دیگر نه مشکل تولید داریم و نه کمبود آب و نه معضلات زیستمحیطی و نه بیکاری. مدیران پروژه محوری که بیشتر حرف میزنند و آمار میدهند و دیگر هیچ. کافی است اخبار خبرگزاریها و مطبوعات را بررسی کنیم تا هر روز خبر افتتاح و بهرهبرداری صدها پروژه را ببینیم و بخوانیم. پروژههایی که همگی در این روزها به پایان رسیدهاند و در طول این چند روز فقط منتظر مسئولی بودند که آنها را افتتاح کند تا به چرخه خدمات دهی به مردم وارد شوند. اما همین مردم میپرسند چرا با این همه پروژه، گرهای از مشکلاتشان باز یا دردی دوا نمیشود؟
بیشک اگر به اصل اقدامات هر یک از مسئولان در روزهای اخیر رجوع شود، به خوبی قابل ملاحظه است که هرگز مشکلات اصلی و دردهای مردم در این کارها دیده نشده و فقط با بهرهگیری از پیشوند «پروژه» سعی در بزرگنمایی آنها شده است. کاری که در زمان افتتاحها به خوبی میتوان به واقعیتشان پیبرد. وقتی چند نفر کت و شلوار پوشیده با کفش واکس زده سینی به دست در کنار یک روبان قرمز منتظرند تا چند ماشین از راه برسد و مسئولی شیک پوش از آن پیاده شود تا با قیچی مزین به گلهای مصنوعی، مصنوعیترین شادی را به مردم آن شهر و منطقه و روستا هدیه دهد. مراسمی که به غیر از دخترک سنتی پوشی که چند بیت شعر را برای خوش آمدگویی حفظ کرده، نمیتوان یکی از ساکنان ان شهر و منطقه و روستانشینان را در آن دید.
انتهای پیام /