دوشنبه 23 شهریور 1405

افزایش هشت درصدی تولید فولاد خام در کشور

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
افزایش هشت درصدی تولید فولاد خام در کشور

تهران - ایرنا - رییس ستاد بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن گفت: سال گذشته با تولید 25 میلیون تن فولاد در کشور، افزایش هشت درصدی در بخش فولاد خام محقق شد.

«محمد رضا فیاض» روز شنبه در نشست خبری به مناسبت 10 تیر روز ملی صنعت و معدن افزود: پارسال در بخش کاتد مس با تولید 252 هزار تنی، دو درصد افزایش تولید محقق شد و در بخش لوازم خانگی نیز با تولید 277 هزار دستگاهی رشد 14 درصدی تولید مواجه شد.

وی از اختصاص 340 هزار میلیارد ریال تسهیلات به 22 هزار واحد صنعتی در قالب پروژه رونق تولید خبرداد و گفت: امسال در صورت فراهم شدن مقدمات قانونی برای برگزیدگان جشنواره صنعت و معدن تسهیلات ویژه‌ای در نظر گرفته می‌شود.

فیاض ادامه داد: همچنین سال گذشته 6 هزار و 600 فقره پروانه بهره‌برداری با ارزش 675 میلیارد ریال و با توان اشتغال‌زایی برای یازده هزار نفر صادر شد.

رییس ستاد بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن از صدور 28 هزار فقره جواز تاسیس به ارزش سه هزار و 685 میلیارد ریال با اشتغال‌زایی برای 644 نفر در سال 98 برای فعالان صنعتی خبر داد.

وی گفت: پارسال 420 هزار فقره مجوز صنفی و در بخش معدن نیز یک هزار فقره پروانه اکتشاف صادر شد.

فیاض از برگزاری مراسم روز ملی صنعت و معدن در روز 10 تیرماه امسال با رعایت کامل موارد بهداشتی مورد تاکید ستاد ملی مقابله با کرونا خبرداد و گفت: امسال با توجه به شرایط کشور مراسم با تعداد محدودی از شرکت کنندگان برگزار خواهد شد.

رییس ستاد بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن ادامه داد: امسال از 29 برگزیده بخش صنعت و معدن تجلیل خواهد شد و تلاش براین است در این روز اقدام‌های بخش خصوصی که تاکنون برای جامعه معرفی نشده‌اند معرفی شوند.

وی بخشی از رشد حاصل شده در بخش‌های مختلف صنعتی و معدنی را حاصل برگزاری روز ملی صنعت و معدن دانست و ادامه داد: تجلیل فعالان در این گونه مراسم‌ها انگیزه‌ای برای تلاش بیشتر در جهت تولید است.

فیاض گفت: امسال و در این جشنواره از افراد کارآمد و شاخص، کارآفرینان، جوانان و بانوان تعدادی به عنوان برگزیده تجلیل خواهدشد.

رییس ستاد بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن برنامه‌های امسال وزارت صنعت، معدن و تجارت را حول چهار محور جهش تولید با تمرکز بر صنایع پیشرو، توسعه صادرات غیر نفتی و مدیریت واردات، تکمیل طرح‌های نیمه تمام و تنظیم بازار با شیوه‌های نوین برشمرد.

به گفته وی، جشنواره امسال روز ملی صنعت، معدن در هفت محور صادرات، اشتغال، تولید کیفی، نوآوری، عمق ساخت داخل برگزار خواهد شد که بخش نوآوری به استارت آپ‌ها اختصاص خواهد داشت.

فیاض از راه‌اندازی پویشی به نام پویش تولید تداوم امید خبرداد و خاطرنشان ساخت: این پویش با هدف جهش تولید از سوی مدرس خیابانی مورد تاکید قرار گرفته است.

رییس ستاد بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن گفت: امید است در قالب این پویش تاپایان سال بتوان 200 طرح صنعتی و معدنی وارد عرصه شوند که ورود آنها 170 هزار میلیارد تومان به گردش مالی کشور اضافه خواهد کرد.

وی، اشتغال‌زایی این طرح‌ها را برای 41 هزار نفر عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: طرح‌های مذکور که در حوزه‌های مختلف صنعتی و معدنی کشور تدارک دیده شده‌اند، زمینه را برای رونق ساخت داخلی و جهش تولید فراهم خواهند آورد.

فیاض گفت‌: پارسال 82 طرح سرمایه‌گذاری خارجی مشترک اجرایی شده است که امید است بتوان ثمره آن را در سال جهش تولید مشاهده کرد.

رییس ستاد بزرگداشت جشنواره روز ملی صنعت و معدن خاطر نشان ساخت: تسهیلات قابل توجهی به میزان 317 هزار میلیارد تومان به بخش صنعت و معدن در سال 98 پرداخت شده است تا به رونق تولید و در تداوم آن، جهش تولید منتهی شود.

*س_برچسب‌ها_س*