شنبه 16 فروردین 1404

اقامه نماز در مدارس یکی از عوامل کاهش آسیب های اجتماعی است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
اقامه نماز در مدارس یکی از عوامل کاهش آسیب های اجتماعی است

بهادری گفت: بهترین مکانی که دانش آموزان و آینده سازان ایران اسلامی می توانند در آن با نماز آشنا شوند، مدرسه است و اقامه نماز در مدارس یکی از عوامل کاهش آسیب های اجتماعی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس رییس اداره تبلیغات اسلامی کهگیلویه در حاشیه بزرگ‌ترین نشست دانش آموزی با موضوع معارف نماز در مصلی امام خمینی (ره) دهدشت در گفتگو با خبرنگار ما گفت: صدها آیه قرآن و حدیث درباره نماز است که ارزش، فایده، مفهوم و اسرار آن را بیان می‌کند که پشتوانه انسان در سختی ها و مشکلات و برطرف کننده غفلت و یادآور خداوند است.

حجت‌الاسلام مجید بهادری با اشاره به اینکه نماز بهترین اعمال دینی است و نمازهای پنجگانه انسان را از گناهان پاک می‌کند و سزاوار است که انسان نماز را در اول وقت بخواند و کسی که نماز را سبک شمارد مانند آن است که نماز نمی خواند افزود: یکی از اجتماعات هفتگی مسلمانان نماز جمعه است در فضیلت این نماز همین بس که سوره ای در قرآن به این نام آمده و در آنجا مومنین را به حضور در نماز جمعه دعوت فرموده است.

وی با تاکید بر اینکه اقامه نماز جماعت در مدارس یکی از عوامل کاهش آسیب های اجتماعی است تصریح کرد: یکی از مشکلات دانش آموزان رویارویی با آسیب های اجتماعی در مدارس است که از دغدغه های مسئولین و والدین دانش آموزان درطول سال تحصیلی است و می طلبد با پیگیری اقامه نماز در مدارس و بیان احکام دینی و پاسخگویی به سوالات و شبهات دانش آموزان، آنان را از خطرات احتمالی دور کرد.

دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان پیوند مسجد و مدرسه در رشد اعتقادی و استعدادی و در پیشرفت همه جانبه دانش آموزان موثر دانست و ادامه داد: این امر باید در همه زمینه همکاری ها توسعه پیدا کند و فرهنگ های ناب اسلامی، ایرانی و انقلابی در فعالیت های فرهنگی و پرورشی احیا و توسعه می یابد و متناسب با مناسبت و شرایط آموزه های اخلاقی در بین دانش آموزان تقویت خواهد شد.

بهادری، نقش مدارس را در گسترش و تعمیق فرهنگ نماز بسیار مهم ارزیابی کرد و ابراز داشت: بهترین مکانی که دانش آموزان و آینده سازان ایران اسلامی می توانند در آن با نماز آشنا شوند، مدرسه است.

وی خاطرنشان کرد: دشمن در تلاش است تا القا کند که جوانان امروز ما دین گریز شده‌اند اما به طور قطع می‌گوئیم که این مورد خلاف واقع بوده و جوانان ما عاشقانه در تمام عرصه‌های دینی و مذهبی پیشرو هستند.

بهادری با بیان اینکه اصالت و خمیرمایه جوانان ما با اسلام و نماز درآمیخته شده است، گفت: باید بیش از پیش هوشیار بود و در برابر این تهاجم فرهنگی ایستاد که البته یکی از راه‌های آن الگوسازی سبک زندگی اسلامی برای جوان نسل امروز است.

انتهای پیام /