جمعه 19 بهمن 1403

اقتدار انقلاب اسلامی ایران، ناشی از همراهی مردم است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
اقتدار انقلاب اسلامی ایران، ناشی از همراهی مردم است

تبریز - ایرنا - استاندار آذربایجان‌شرقی در پیامی به مناسبت فرارسیدن دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، عزت و اقتدار انقلاب را ناشی از حضور حماسی مردم در تمامی صحنه‌ها دانست و تأکید کرد که ملت ایران همچنان پای‌بند آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

در پیام محمدرضا پورمحمدی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران در سال 1342 با رهبری داهیانه حضرت امام خمینی(ره) جوانه زد و در بهمن سال 1357، با نصرت الهی، وحدت مردم و جان‌فشانی شهدای انقلاب به بار نشست، آمده است: نهال انقلاب اسلامی امروز بعد از چهل و یک سال، به درختی تناور تبدیل شده است که ثمرات بی‌بدیل آن در سطح منطقه و جهان خودنمایی می‌کند. استاندار آذربایجان شرقی در این پیام خاطرنشان کرده است: انقلاب اسلامی، ملت ایران را از زیر یوغ استکبار و استبداد شاهنشاهی رها ساخت و کرامت، استقلال و آزادی واقعی را برای آنها به ارمغان آورد. این انقلاب، دست چپاول‌پیشگان و غارت‌گران را از منابع سرشار ایران عزیز کوتاه کرد و به همین خاطر است که از اولین روزهای پیروزی، با انواع توطئه‌ها، تحریم‌ها و فشارها مواجه بوده است. اما به یاری خداوند، مقتدرتر از همیشه ایستاده و با پشت سر گذاشتن دوران‌های سخت، در گام دوم خود، به مرحله تمدن‌سازی رسیده و به پشتیبان و الگوی ملت‌های منطقه تبدیل شده است. وی با بیان اینکه عزت و اقتدار انقلاب اسلامی، ناشی از حضور حماسی مردم در برهه‌های حساس بوده است؛ می افزاید: همواره خروش این مردم بوده که دشمنان را از فکر دست‌اندازی به این آب و خاک مایوس کرده و توطئه‌های آنان را نقش بر آب ساخته است. پورمحمدی در پیام خود اظهار کرده است: ملت نجیب ایران امسال نیز همانند سال‌های گذشته، با حضور پرشور و باشکوه خود در راهپیمایی 22 بهمن و همچنین یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، نشان خواهند داد که به‌رغم مشکلات ناشی از تحریم‌ها و دشمنی‌ها و برخی کاستی‌های موجود، با همان شور و شوق روزهای نخستین، پای آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌اند. وی با بیان اینکه امسال بخشی از ثمرات انقلاب اسلامی را در قالب هزاران پروژه عمرانی، خدماتی و اقتصادی در تمامی نقاط میهن عزیز اسلامی شاهد خواهیم بود، اعلام کرده است: در استان آذربایجان شرقی نیز 1356 پروژه به ارزش 6 هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد.

پور محمدی خاطرنشان کرده است: پیش از این نیز در 2 سفر رییس جمهوری به استان در سال جاری، بیش از 24 هزار میلیارد تومان پروژه تقدیم مردم استان شده است. استاندار آذربایجان شرقی با گرامی‌داشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی(ره)، شهدای انقلاب، جنگ تحمیلی و جبهه مقاومت، فرارسیدن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به مردم استان تبریک گفته و توفیق همه مسوولان و کارگزاران نظام را در خدمت‌گزاری بیشتر و شایسته‌تر به ملت بزرگ ایران آرزو کرده است.

*س_برچسب‌ها_س*