شنبه 3 آبان 1404

اقدام جنجالی آمریکا علیه رئیس جمهور کلمبیا / پترو: هرگز تسلیم نخواهم شد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
اقدام جنجالی آمریکا علیه رئیس جمهور کلمبیا / پترو: هرگز تسلیم نخواهم شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم علیه رئیس‌جمهوری کلمبیا خبر داد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا، تحریم هایی را علیه گوستاوو پترو رئیس جمهور کلمبیا اعمال کرد.

گوستاوو پترو رئیس‌جمهوری کلمبیا در واکنش به اقدام وزارت خزانه‌داری آمریکا در تحریم خود گفت: نام من، همسر و فرزندانم در فهرست تحریمهای آمریکایی قرار گرفته است، اما من حتی یک گام هم عقب‌نشینی نخواهم کرد و هرگز تسلیم نخواهم شد.

آمریکا یک ماه پیش هم همزمان با حضور گوستاوو پترو رئیس‌جمهوری کلمبیا در اجلاس سالیانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به‌سبب انتقادهای آشکار وی از رژیم صهیونیستی، ویزای وی را لغو کرد.

در پی لغو ویزا از سوی آمریکا، رئیس‌جمهور کلمبیا، واشنگتن را به نقض حقوق بین‌الملل متهم کرد و علت این اقدام را مواضع انتقادی‌اش نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه دانست.

پترو گفته بود که لغو ویزایش به‌خاطر محکوم‌کردن نسل‌کشی (در نوار غزه) نشان می‌دهد که ایالات متحده دیگر به حقوق بین‌الملل احترام نمی‌گزارد.

رئیس جمهور کلمبیا مواضع بسیار صریحی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و انتقاد از رژیم صهیونیستی اتخاذ کرده است، از جمله گفته است که فهرست داوطلبان جنگ برای آزادی فلسطین را باز خواهد کرد که این مواضع خشم صهیونیستها و حامیانش را به‌دنبال داشته است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.