جمعه 9 آذر 1403

البرز تولید اتاقک‌های پیش ساخته پخت غذا را بومی‌سازی کرد / کانکس چینی 12 هزار دلار؛ نمونه ایرانی 220 میلیون تومان

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
البرز تولید اتاقک‌های پیش ساخته پخت غذا را بومی‌سازی کرد / کانکس چینی 12 هزار دلار؛ نمونه ایرانی 220 میلیون تومان

جوانان البرز کانکس ضد حریق، ضد آب، با جان پناه و تهویه را برای پخت غذا ساخته و توانسته اند انحصار تولید این محصول را از دست چشم بادامی‌ها در بیاورند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی خود به رسم سال‌های گذشته سال جدید را سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» نامگذاری کردند و خطاب به مسئولان کشور فرمودند؛ «درخواست مؤکد دارم، اکتفا نکنند دوستان به اینکه حالا روی کاغذهایِ سربرگهایِ دستگاه‌هایِ گوناگون؛ اینها کار نیست».

رهبر معظم انقلاب لازمه رسیدن به رشد اقتصادی را «رونق تولید ملی» دانستند و فرمودند تولید کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است. تولید ملی در واقع راه اصلی عبور از سختی ها و دشواریهای اقتصادی برای کشور است، یعنی مهمترین مسائل اقتصادی کشور را مسئله تولید، رواج تولید ملی و رونق تولید ملی، حل می کند. به همین دلیل و با توجه به سفارش رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی 1401 و تاکید ایشان بر اشتغال زایی که در منجر به رفاه عمومی، کاهش تورم و افزایش درآمد سرانه خواهد شد، بر آن شدیم تا با یک سلسه گزارشاتی اهمیت تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین در استان البرز را بررسی کنیم. با شبکه خبری تیتریک، همراه باشید. این روزها جمعی از جوانان البرز دور هم جمع شده اند تا پای کار تولید و اشتغال کشور باشند، ایده ساخت کانکس برای پخت غذاهای سنتی و فست فود زمانی به ذهنشان رسید که دیدند بسیاری از جوانان جویای کار سرمایه ندارند. کیفی سازی تولیدات اولین دستور کاری عوامل آقای مهدوی بود، البته شفیعی مسئول طراحی و تبلیغات این واحد تولیدی به خبرنگار تیتریک، می‌گوید: طراحی کانکس یک ماه زمان برد چرا که ضد حریق و ضد آب بودن آن مد نظر تیم ما بود. مهدوی مشاور و سرمایه گذار طرح اتاقک های پیش ساخته پخت غذا هم به خبرنگار تیتریک، می گوید؛ در صورت بروز اتفاق آب داخل دیواره ها پخش و فضای کانکس را خنک می کند، فرمان پذیر بوده و با ماشین های سبک و نیمه سبک جابجا می شود. محمدی مدیر داخلی این واحد تولیدی به خبرنگار تیتریک، می گوید؛ کل تاسیسات اتاقک روی سقف آن قرار گرفته و 50 سانتی متر جان پناه دارد، همچنین از منبع آب 300 لیتری و سانتریفیوژ برای تهویه دستگاه های پخت و پز برخوردار است. یک پنل دیجیتال بیرون اتاقک نصب می شود و مشتری می تواند سفارش خود را انتخاب و پرداخت را انجام دهد تا از نظر پروتکل های بهداشتی ارتباطی با داخل اتاقک نداشته باشد، ایجاد اشتغال برای 15 نفر در هر کانکس از مهترین مزایای محصول نوآورانه مذکور است. به گفته مهدوی آنها برنامه دارند 15 هزار شغل مستقیم در ایران ایجاد کنند، البته با اتکا به خلاقیت این جوانان محصولی به مراتب بهتر از نمونه خارجی تولید شده است چرا که نمونه چینی آن 12 هزار دلار و نمونه داخلی 220 میلیون تومان هزینه دارد. و اما چشم های تیزبین و بیدار این جوانان صرفا بازار داخلی را رصد نمی کند چرا که ایران دوست مدیر اجرایی این شرکت به خبرنگار تیتری، می گوید؛ طرح را به کشورهای عراق و ترکیه ارائه کردیم و علاوه بر استقبال از آن سفارش هم دریافت کردیم. البته برای آنکه عزم و اراده شان بیشتر جان بگیرد نیاز به حمایت دارند تا جایی به آنها اختصاص داده و دستگاه را مستقر کنند، این جوانان هنوز امیدوارند به اینکه اعتماد مسئولان می تواند چرخ های این واحد تولیدی را روانتر کند. و اما ره آورد توجه و حمایت مسئولان از این ایده راه اندازی مرحله اول طرح توسعه و اشتغال زایی برای 200 نیروی ایرانی در این واحد تولیدی است. انتهای پیام /
البرز تولید اتاقک‌های پیش ساخته پخت غذا را بومی‌سازی کرد / کانکس چینی 12 هزار دلار؛ نمونه ایرانی 220 میلیون تومان 2
البرز تولید اتاقک‌های پیش ساخته پخت غذا را بومی‌سازی کرد / کانکس چینی 12 هزار دلار؛ نمونه ایرانی 220 میلیون تومان 3