یک‌شنبه 4 آذر 1403

سیاسی وب‌گاه الف

سیاسی وب‌گاه الف

مهلت تبلیغات مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری به پایان رسید.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی گفت: «سعید جلیلی» برای پایان دادن به حاکمیت دلار بر اقتصاد کشور وارد میدان انتخابات شده و همواره ثابت کرده که در برابر آمریکا و فساد ایستادگی می‌کند.

بشیر بی‌آزار هنرمند حامی فلسطین که به صورت غیرقانونی در فرانسه بازداشت شده بود، وارد تهران شد.

ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه‌ای نکاتی را در مورد زمان شروع اخذ رای مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، سن رای دهندگان و مدارک لازم در زمان اخذ رای اعلام کرد.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد بشیر بی‌آزار چهارشنبه شب 13 تیر 1403 به تهران باز می گردد.

برنامه «با مردم» با حضور سعید جلیلی، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، سیزدهم تیر (13 تیر) از شبکه یک سیما پخش شد.

پزشکیان کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در آخرین نطق تبلیعاتی تلوزیونی خود گفت: از زمان کودکی هیچ وقت طرف قدرت نبودم و طرف مظلوم قرار داشتم.

سعید جلیلی در گردهمایی مردم تهران در مصلی با بیان این‌که «عده‌ای به نداشتن برنامه افتخار می‌کنند»، و راه حل آن‌ها برای مشکلات، فقط یک راه حل غلط است که در 10 سال گذشته اجرا شد، گفت: ایران برای «همه» است نه عده‌ای خاص که رانت و تبعیض دارند.

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال کردن آن‌ها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل‌های صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه‌ای نکاتی را در مورد زمان شروع اخذ رای مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، سن رای دهندگان و مدارک لازم در زمان اخذ رای اعلام کرد.

خانواده شهید سید ابراهیم رئیسی از سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری اعلام حمایت کرد.

عضو ستاد انتخاباتی «مسعود پزشکیان» گفت: جمعه روز تعیین سرنوشت و همه‌پرسی نه به تحقیر، نه به تحریم و نه به انزوا است، اما سرنوشت با «در خانه ماندن» تعیین نمی‌شود.

پس از سلطنت رضاخان، انتخابات و مجلس در ایران به امر فرمایشی تبدیل شد. رضاخان علاقه‌مند بود ظاهر مشروطه حفظ شود، اما کسی با او همکاری نمی‌کرد؛ مجالس از سال 1306 به بعد به مجلس مطیع تبدیل شدند.