امارات متحده عربی
امارات متحده عربی
دوم شهریورماه برای ایران و ایرانیها یک روز تاریخی بود؛ در این روز رئیس جمهور آفریقای جنوبی بهطور رسمی اعلام کرد که دعوتنامه عضویت در بریکس برای ایران و 5 کشور دیگر صادر شده است؛ این یعنی 5 عضو این سازمان چند جانبه و متشکل از اقتصادهای نوظهور با عضویت ایران موافقت کردهاند. قرار است پس از فرآیندهای اداری و فنی ایران در دیماه بریکسی شود.
تحرکات نظامی جدید آمریکا در منطقه بهنوعی با هدف نمایش قدرت انجام میشود. واشنگتن که اکنون در موضع ضعف قرار دارد، با اقدامات خود میخواهد به متحدان خود در منطقه از جمله عربستان سعودی و امارات متحده عربی که بهتازگی به چین و روسیه نزدیک شدهاند، القا کند همچنان حضور پررنگ و قدرتمندی در منطقه دارد.
در افغانستان اما بنابر آخرین گزارشهای منتشر شده، نزدیک به امارات متحده عربی که 70 درصد از خودروهای مصرفی آنها از برند تویوتا است، 90 درصد از خودروهای خانوارهای افغان از تویوتا کرولا است.
بدون شک پرتیراژترین و پرفروشترین خودرو داخلی ایران، پراید است. یک خودروی غیر ملی که امتیاز تولید آن از آمریکا به کره و از کره به ایران رسید. سایپا طی سالهای 75 تا 99 بیش از 3 میلیون و 615 هزار نسخه از این خودرو را تولید کرد و به فروش رساند.
اقتصادنیوز: وزیر خارجه عربستان درباره پیوستن کشورش به گروه بریکس گفت که ریاض شرایط این گروه به منظور تصمیم گیری جهت عضویت را بررسی میکند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، راهبرد معاصر نوشت: تقریباً هر سه ماه یکبار اخبار و گزارشهایی درباره تحرکات مشکوک نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه منتشر میشود که جدیدترین آنها اردیبهشت و تیر ماه بود. به عنوان نمونه، ماه گذشته منابع خبری از تحرکات مشکوک نیروهای کُرد تحت امر آمریکا در سوریه و استقرار تجهیزات و خودروهای نظامی به وسیله آنها در خطوط تماس با ارتش سوریه در...
باید توجه داشت که ابتکارهای مالی و اقتصادی تشکیلاتی نظیر بریکس، به مراتب گستردهتر از آن چیزی است که ما فکر میکنیم و همین موضوع، آن را به سازمانی جذاب برای کشورمان تبدیل میکند.
به گفته کارشناسان اقتصادی، عضویت ایران در بریکس می تواند گامی موثر در جهت حرکت به سمت هدف دلار زدایی از مناسبات اقتصادی باشد همچنین روند تجارت خارجی کشور را تقویت میکند.
همزمان با تلاش کشورهای بزرگ در حال توسعه برای شکلدهی به یک جایگزین برای نظم جهانی غربی از طریق گروه بریکس، عربستان سعودی، ایران، مصر، امارات متحده عربی، اتیوپی و آرژانتین در حالی برای پیوستن به این بلوک دعوت شدهاند. در این میان کشورهایی نظیر ایران و عربستان مدتهاست که تمایل خود را به عضویت در این گروه نشان دادهاند. دلیل این اشتیاق به عضویت در گروه بریکس چیست؟
سفیر چین در تهران در توییتی عضویت ایران در بریکس را تبریک گفت.
تهران - ایرنا - معاون سیاسی وزارت خارجه گفت: در ابتدای دولت سیزدهم ما با دو کشور عربستان و بحرین قطع رابطه بودیم و کشورهای کویت و امارات متحده عربی در ایران سفیر نداشتند. امتداد رویکرد همسایگی باعث شد دولت کویت سفیر جدیدی معرفی کند و دولت امارات سفیر خود را به تهران برگرداند، همچنین روابط با عربستان برقرار شد.
چانگ هووآ سفیر چین در تهران در توییتی به عضویت ایران در گروه بریکس واکنش نشان داد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جمهوری اسلامی ایران به همراه پنج کشور دیگر شامل عربستان سعودی، امارات عربی متحده، اتیوپی، مصر و آرژانتین امروز (پنجشنبه) دوم شهریور به عنوان اعضای جدید گروه بریکس دعوت شدند. در همین خصوص «سیریل رامافوزا» رئیس جمهور آفریقای جنوبی به عنوان میزبان نشست سران بریکس امروز (پنجشنبه) دوم شهریور ماه اعلام کرد که گروه بریکس از 6 کشور ایران، عربستان سعودی،...